Зарем има усб кабли,кој неможат да полнат фаст?Можно е
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Извинете ама не сум упатен ич во кабливе.
Зарем има усб кабли,кој неможат да полнат фаст?Можно е
Дали ти полнеше со тој кабел па престана или нејќе да полни од старт со тој кабел?Зарем има усб кабли,кој неможат да полнат фаст?
Извинете ама не сум упатен ич во кабливе.
Пред малце го земав,не сака воопшто да полни фаст,иначе си полни,али без фаст.Дали ти полнеше со тој кабел па престана или нејќе да полни од старт со тој кабел?
Тоа е,до кабелот е.Јас си полнам со оригиналот и нема гајле.Пред малце го земав,не сака воопшто да полни фаст,иначе си полни,али без фаст.
Наместено е во сетинзи,да си полни фаст,проблемот е што немам друг кабел,за да пробам.
Имам дома оргинал кабел од С7,ако му ставам USB Type-C to Micro,ке работи ли фаст?Тоа е,до кабелот е.Јас си полнам со оригиналот и нема гајле.
Искрено незнам,пробај.Имам дома оргинал кабел од С7,ако му ставам USB Type-C to Micro,ке работи ли фаст?
Фала тиИскрено незнам,пробај.
Имам дома оргинал кабел од С7,ако му ставам USB Type-C to Micro,ке работи ли фаст?
Иначе ке купам USB Type-C to Micro,ако ми работи нема потреба да купувам нов кабел.
Кабелот е од оргинал С7 и главата(полначот),девојками со тој си го полни С7 и си полни фаст,пошто немам оргинал од Самсунг тајп Ц,ке земав овој од пазар,од другар од тезга,гага ми го даде,ама не полни фаст,ке морам да земам адатеп за да го направам овој кабел оргиналниот во тајп ц.Ќе полни фаст со адаптер за кабел од микро на усб - ц, под услов секако и тој кабел да е фаст.
Кабелчето и те како игра улога во фаст чарџинг. Со с7 кабел и адаптер би требало да работи.Кабелот е од оргинал С7 и главата(полначот),девојками со тој си го полни С7 и си полни фаст,пошто немам оргинал од Самсунг тајп Ц,ке земав овој од пазар,од другар од тезга,гага ми го даде,ама не полни фаст,ке морам да земам адатеп за да го направам овој кабел оргиналниот во тајп ц.
Искрено кабелов и на поглед е многу чкарт,ептен е дебел,и некако чуден ми беше уште од кога го земав,ама викам ај да не го навредам(пријателот),сепак ми го даде гаге.Кабелчето и те како игра улога во фаст чарџинг. Со с7 кабел и адаптер би требало да работи.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
А мене што прекина да ми полни fast Note8. Пробано со 2 полначи од Note8 и S6 и 2 кабли добри. На работа го полнам со type c адаптер од лаптоп и без гајле си тера на fast. Имате идеја што може да е проблемот?
Испратено од SM-N950F преку IT.mk форум апликација
А мене што прекина да ми полни fast Note8. Пробано со 2 полначи од Note8 и S6 и 2 кабли добри. На работа го полнам со type c адаптер од лаптоп и без гајле си тера на fast. Имате идеја што може да е проблемот?
Испратено од SM-N950F преку IT.mk форум апликација
Мислам дека не може, бар јас не видов можност до сеа, да, и мене не ми се свиѓаат нешто посебно али јбг.Прашање, за тие што имаат One UI.
Дали може да се вратат старите икони (или барем некои слични на тие) од Samsung Experience, бидејки новиве се некако, ко деца да ги цртале искрено.
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch CUDY 8-port Gigabit POE 120W GS1010P
2.350,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден