Macedonianist
read-only
- 18 ноември 2010
- 26
- 40
?Можам да ти поклонам модул да си направиш сам полнач ако се разбираш од лемење Погледнете го атачментот 81248
Испратено од Redmi 7 преку IT.mk форум апликација
?Можам да ти поклонам модул да си направиш сам полнач ако се разбираш од лемење Погледнете го атачментот 81248
Испратено од Redmi 7 преку IT.mk форум апликација
Ова нема никаква врска за овие два вида на батерии пошто и двете се со иста височина, прашањето е дали подебелата ќе влезе во полначот.ако има слајдери контакти и ако ја собира 28650 батеријата
Ако поклонуваш ја би земал едно модулче.
Ако поклонуваш ја би земал едно модулче.
Ќе бидам искрен ги нарачав истите од али експрес за едно проектче, ама ќе стигнат за 30-50 дена.
Ако некој го интересира за проектчето, моите имаат мелач за зачини на батерии (6 мали батерии), што многу брзо се трошат и често треба да ги менјаат.
Земав батерија од стар телефон и со малце мачење ја набутав во мелачот, заедно со домашно коло за полнење.
Колото работи ама не ја полни до крај батеријата (ја пуни до 3.7 волти, али после тоа треба во constant current mode да се пуни, што моето коло не може да го прави). Па за тоа ми треба ваков модул.
Продавам 2 месеци користен Geek Vape Aegis Mini 80w. Со него оди целото пакување како што го купив со двата греачи што одеа во пакувањето (едниот е при крај) . Тел за контакт: 072/217-377Погледнете го атачментот 81917 Погледнете го атачментот 81918
Geek Vape Aegis Mini 80W Starter Kit
А освен ПГ-ВГ да не имаш и вишка никотин, или некој друг да не има случајно никотин?цена 2500 ден за вејпот и/или имам пола литарски PG i VG од амрела 500 ден за двете.
Јок, јас без никотин ја правев течноста.А освен ПГ-ВГ да не имаш и вишка никотин, или некој друг да не има случајно никотин?
Sent from my A7 using Tapatalk
Ti pisav vcera i denes vo poraka za DNA to sto pisuvavme, zosto gledam ne si ja dobil taa od vceraПо уредувањето на фиоките, анализата (невестата) вели дека сите фиоки сум ги зафаќал со хардверот и софтверот. (42 фиоки од куња, комоди и регали јас зафаќам 3 фиоки).Време е да го релаксирам просторов малку...
1. Имам SMOK на кој му е изгребена бојата, не го користам. Празнично можам да го дарувам на некој кој ќе му помогне во борбата со злото. (Живеам во Прилеп, ќе го добие оној кој живее во Прилеп, или може да си го земе од кај мене, немам време за многу договарање, пишете инбокс)
Погледнете го атачментот 82073
2. Имам OBS Engine некористен, 2 години лежи во фиока. (МТЛ терам, не ДТЛ) - инфо инбокс
3. Кајфун 5ка не го користам - инфо инбокс
4. Дварв не го користам - инфо инбокс
Имам и други работи, срце не дава да ги пишам![]()
Купувам Siren 2 - 22mm (2ml, TPD Edition)
+ baterii za nego lg
Kompet celo 2000den
Sent from my iPad using Tapatalk
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден