dejan_str
senior
Не реков дека камерата е лоша, но не ми е ништо посебно. Вака сликите супер изгледаат но кога ке ги отворам на ПЦ онака поголемки е друга прикаска. Е сега дали тоа е од сфотверски причини или хардверски на обичниот корисник му е небитно. СЛиките од ноте 4 ми изгледаат многу подобро и да бидам искрен и тоа на ауто мојот стар С4 што го вадеше ми е подобро од тоа ми4 што го даваше пред некој месец, сега можеби е пооптимизирана камерата, незнам и неможам да тврдам но не гледам WOW ефект за камерата ни од корисници. Напротив, не е лоша но сепак еве лично мене не ми е посебна а све друго од Ми4 ми е супер. Така да ми4 да имаше камера на ниво на ноте 4 за мене ке беше најдобар телефон, за мој вкус.
еве фотка од С4 од мене сликана на АУТО без подешавања додатни и посебни софтвери за сликање, мене ме бендисува камерата на С4 и ден денс покрај тоа што има многу нови и подобри смартфони. Сепак С4 денес е антика за напредните корисници.
еве фотка од С4 од мене сликана на АУТО без подешавања додатни и посебни софтвери за сликање, мене ме бендисува камерата на С4 и ден денс покрај тоа што има многу нови и подобри смартфони. Сепак С4 денес е антика за напредните корисници.