Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Во која ИТ област најмногу имате познавање?

Kоја ИТ област најдобро ја владеете?

• Интернет

Гласови: 25 18,8%
  • Софтвер

Гласови: 20 15,0%
  • Хардвер

Гласови: 27 20,3%
  • Програмирање

Гласови: 30 22,6%
  • Вебдизајн

Гласови: 18 13,5%
  • Останато

Гласови: 13 9,8%

• Вкупно гласале
    133

Ket Bejb

hello world
17 јуни 2008
96
1
Моментално ниедна област не ја владеам најдобро... но тоа е зашто сеуште учам :D:D
сепак се снаоѓам во повеќе области, а посебно ми остави впечаток кога правевме едноставни игрички во JavaScript... исто и во VB.NET изработив доста добар проект... HTML се снаоѓам, а CSS сега повторувам и доучувам некои испуштени работи... наскоро почнувам и малку (школски) да учам C#... така да, верувам дека кога би имала повеќе време би можела кокретно да се определам и да завладеам со една одредена област :)

P.S. Нели ве потсетувам на USB ( UNIVERSALLY SMART BITCH ) ?? :LOL::LOL::LOL:

vladimir171

lurker
15 ноември 2007
632
455
Можам да кажам дека знам нешто од хардвер барем основните работи:D незнам што спаѓа во софтвер и интернет за да ви кажам а програмирање тоа е виша школа за мене почнав нешто да учам и многу ми дојде после се опоравував месец дена од премногу информации во мозокот:D:D:D

iivviiccaa

hello world
21 ноември 2008
303
11
Во останато влегува и гејминг така? :):ninja2:
Ако е така најмногу се разбирам во:
останато :D

vlatkorun

lurker
8 јуни 2007
633
14
Sven Bømwøllen :LOL:

Шала на страна.Највеќе се разбирам у Компјутерски мрежи, ИП Рутирање, WAN/LAN,TCP/IP,Cisco IOS.Windows Server добро ми иде, а можам да кажам дека после првио допир на Линукс после 6 месеци имам солидно познавање од десктоп па до сервер.:bravo:

Master4e

hello world
11 мај 2007
242
9
Мрежи(Посебно Безжични), Вебдизајн, Интернет, Програмирање и на крај Хардвер скоро и да немам познавање.

NIKE

hello world
18 јули 2010
202
8
Хардвер и Софтвер
Сега, полека полека ми се јавува желба за програмирање, па симнав Visual Studio 2010, најдов неколку e-books за C++ и со помош на некој туториалчиња, ќе почнам да се усовршувам:LOL:

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
Веб Дизајн и Интернет
Гласав Веб Дизајн дека ми иде моментално многу добро:))

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно