Овој дефинитивно!Модератори преместете ако е грешно место.
Препорачајте саглам ранец за лаптоп 15.6. Најбитно да го има тука.
Благодарам
Пречи на GPS-от?Rotatable Car Phone Holder ,Universal Magnetic Air Vent Mount Stand Support Mobile Phone Holder for iPhone Samsung Xiaomi LG Etc-in Mobile Phone Holders & Stands from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Прв држач за во кола и сум задоволен. Магнетот е доста силен. Значи може да се тркате од семафори и телефонот да не мрдне
ЕДИТ: Купен на попуст за „неверојатни“ € 3,19.
Овој дефинитивно!
DICALLO Notebook BackPack Model No: LLB7022 for 15.6`` Notebook
Го имам земано од сет на рузвелтова пред 7-8 месеци, мака нема, квалитетен, одлична изработка, а и широк е со прегради.
Искрено не ни ми текнало да пробам. Ќе пробам деновиве и ќе ти кажам.Пречи на GPS-от?
Carina danok plati nesto?Стигна од GearBest за 3 недели и тоа среде празници.
Elephone REXSO Explorer X
Порачано е за 29$ да си играат дечките а да не ми е жал ако го скршат.
![]()
Не.Carina danok plati nesto?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
aliexpres dostava 12 dena![]()
![]()
![]()
2017 Broadlink Remote Control Wifi Switch Smart Home automation/ Intelligent WiFi Center for APP Smart Home Controls 10A/2500WЌе се пофалиш од која продавница на Али го нарача ова?
2017 Broadlink Remote Control Wifi Switch Smart Home automation/ Intelligent WiFi Center for APP Smart Home Controls 10A/2500W
2017 Broadlink Remote Control Wifi Switch Smart Home automation/ Intelligent WiFi Center for APP Smart Home Controls 10A/2500W-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
(from AliExpress Android)
да да стандарт преку сингапур ми ја пуштија доста брзо 12 дена само сега е нешто поскапо гледам јас 5.5 евра го плативПретпоставувам дека одбра стандардна пратка, а не преку кинеската пошта?
Линк? Блутут има? Звукот чист е, нема шум?Порачано од Gearbest стигна денес. Го пробав за музика сум позитивно изненаден.
Погледнете го атачментот 61399
Линк? Блутут има? Звукот чист е, нема шум?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Супер е, само да знаете андроид апликацијата јако ја цица батеријата на вашиот смартфон. И понекогаш знае да префрли на некое локално радиоЕве линк . Го пробав набрзина 10 мин и супер беше звукот нема шум. Инсталираш апликација од Play Store подесуваш фрекфенција на радио и си пушташ музика. Читај ете коментари имаш на сајтот од други што порачале. Јас го платив 11,66 долари
Порачан и lens cover за акциската камера
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден