Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Кој софтвер го користите за File Sharing?

Кој софтвер го користите за File Sharing?

• LimeWire

Гласови: 22 26,2%
  • Morpheus

Гласови: 0 0,0%
  • Ares

• uTorrent

Гласови: 36 42,9%
  • Azureus

Гласови: 7 8,3%
  • eMule

Гласови: 5 6,0%
  • BitTorent

Гласови: 9 10,7%
  • P2P Muzic

• Друго

Гласови: 5 6,0%

• Вкупно гласале
    84

DaciSS

lurker
3 јануари 2008
949
289
San Francisco
www.linkedin.com
epa vaka sea

LimeWire go koristam ponekad, mislam deka e najbrz od site za download, ali e poln so gubrinja i nea sansi da najdete nekoi specificni stvari. ali za muzika hitovi e zakon. (mora da imate JRE instalirano)
Morpheus posleden pat go koristev zaedno so Kazaa pred 4 godini, pa taka da sea neznam dali e dobar ili los
Azureus od ptogramite za torenti nekako site mi se slicni u karakteristiki, ali ja si koristam Azureus posto imam leecher mod za nego
eMulespored mene naj naj dobriot program, ali pogolemiot del od lugeto ne go sakaat poso sporo im simnuval, a toa e taka poradi toa sto ne sakaat da svatat deka ovoj program raboti na krediti, i mora barem 1 nedela da dadete dobar upload i posle so 200 ke vi siba.
Ares brzian turbo kako limewire, ali cesto se slucuva da naslovot na filmot ne e tocen, pa taka da 70posto od downloadite mi se utnati

SoulSeek - SLSK duri i malku luge znaat za programov, ali bolje program za muzika mislam deka nema. Mislam za kolekcii na metal i nekoi drugi po specificni stilovi....

Laki Luciano

hello world
27 мај 2008
335
3
LimeWire го користев порано бидејќи ми беше некако најбрз, но како што кажа DaciSS има многу ѓубре и малку резултати даваше за некои пребарувања. Затоа се префрлив на eMule и многу повеќе сум задоволен од магаренцето :D

trakilaki

user
15 мај 2008
1.084
18
Jas koristam utorrent a za pesni da siminjam po parce(refus:D) koristam SoulSeek.

A LimeWire e najgolemoto gjubre sto nekogas sum go probal.......vlece virusi :lut2: nenormalno

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно