Генерална дискусија

Општа дискусија во врска со компјутерски софтвер за сите постоечки оперативни системи. (Рецензија, ревизија, критики, предлози, оцени, итн.)

Подреди:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↓
 1. DaVoRkNe
  Одговори:
  20
  Прегледи:
  4,036
 2. l1d0v1c
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  442
 3. drown
  Одговори:
  68
  Прегледи:
  22,536
 4. HijackHacker
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  2,599
 5. Andrijeski
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  2,847
 1. Boldozer
  Одговори:
  30
  Прегледи:
  983
 2. Whisky Vishera
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  242
 3. nAPL_MKD
  Одговори:
  7
  Прегледи:
  243
 4. Pulse
  Одговори:
  8
  Прегледи:
  294
 5. xenon
  Одговори:
  310
  Прегледи:
  18,683
 6. barney
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  263
 7. G4M3R
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  134
 8. Software
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  374
 9. smole
  Одговори:
  199
  Прегледи:
  10,671
 10. BorisQ10
  Одговори:
  26
  Прегледи:
  988
 11. goranzoran
  Одговори:
  43
  Прегледи:
  1,592
 12. Ficiani
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  230
 13. maci
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  320
 14. [W*O*R*I*X]
  Одговори:
  13
  Прегледи:
  582
 15. Govedo
  Одговори:
  7
  Прегледи:
  396
 16. maci
  Одговори:
  20
  Прегледи:
  756
 17. maci
  Одговори:
  19
  Прегледи:
  825
 18. Mayson
  Одговори:
  12
  Прегледи:
  430
 19. JensenInterceptor
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  440
 20. Noumenon
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  381
 21. riki_staff
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  336
 22. skullmonkey
  Одговори:
  15
  Прегледи:
  632
 23. Full_Infected
  Одговори:
  23
  Прегледи:
  821
 24. tutormoonlight
  Одговори:
  25
  Прегледи:
  1,092
 25. Smoking4e
  Одговори:
  24
  Прегледи:
  1,086

Опции за прикажување на темите

Вчитување...