LambertGolden
hello world
- 4 декември 2019
- 253
- 103
Фала ти што пиша, нарачувамТоп, сеуште ги користам како нови се, кај што ми е фармата со риговите само овие ми седат и вршат секаква работа.
Фала ти што пиша, нарачувамТоп, сеуште ги користам како нови се, кај што ми е фармата со риговите само овие ми седат и вршат секаква работа.
Јас имав порано земено баш ваков организатор на кабли и многу работа ми заврши. Само не се сеќавам дали го нарачав од истата продавница која стои на твојот линк или од некоја друга.
Искрено по дома дремам, поминав некое време на aliexpress, па пуштив и тука линкови на некого ќе му се најдат
Еве уште нешто
USB C Reader за микро сд
US $2.57 |Onvian Card Reader USB 3.0 SD/Micro SD TF OTG Smart Memory Card Reader Type C USB C Adapter for Huawei Samsung Xiaomi PC MacbooK|USB Hubs| - AliExpress
Заштитно фолија за телефон со + заштита за приватност, односно кога ти гледа некој од страна во телефон што е многу често ќе види само црн екран
US $0.71 30% OFF|Protective Glass Film For Huawei Mate 20 10 Lite 20 X 10 Pro Privacy Protection Glass For Huawei P Smart Plus Z 2019|Phone Screen Protectors| - AliExpress
Дечки се нормализираше ли достава од алиекспрес? Какви се вашите искуства? Мене се уште многу малку работи ми стигнуваат од порачките...
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Дечки се нормализираше ли достава од алиекспрес? Какви се вашите искуства? Мене се уште многу малку работи ми стигнуваат од порачките...
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Правила: (не се строги и задолжителни но би било убаво секој да ги почитува за подобра прегледност на темата).Xiaomi Mi Band 5 купен заедно со две фолии и плус уште едно ремче силиконско цена 1800 денари.
Стигна за 17 дена.
Забрани има но има и такви селери што шипат батерии но со ептен високи цени на шипинг, најдобро контактирај го продавачот за условите на шипинг.
Обично некои китајци знаат да ги шипнат шверцерски батериите (маскират или пишуват нешто трето во опис на содржината), но ако ја откријат на нивна царина ја враќат назад нарачката.
Обавезно!Баш ќе го прашам продавачот.
Обавезно!
Ако е се во ред и ако праќат со кралска пошта тогаш за едно две недели е тука.
Ајдучишта.Искуство со овие две фирми?
Со Федекс ќе треба тука да платиш уште 2000 ден. за нивните услуги (барем толку беше последен пат кога нарачував). Имаше и некоја опција сам да си завршиш дел од постапката, ама пак се сведува на слична сума, само што ќе треба плус да изгубиш цел ден во шетањеHi. I can ship via FedEx or UPS but the shipping cost is 30 pounds. Regards.
Ценава на испорака, не е скапа. Пратката е околу 5.000ден.
Искуство со овие две фирми?
Ајдучишта.
Инаку за испорака се бундес лига.![]()

Лани порачав од ebay, од Белгија мислам беше дечково што ми ја прати. Стигна за 2 месеца отприлика, траеше 1 година и си рикна.Дали некој нарачувал батерија за лаптоп од Ebay...? т.е дали воопшто може да се испорача кај нас? Или има некои забрани?
Лани порачав од ebay, од Белгија мислам беше дечково што ми ја прати. Стигна за 2 месеца отприлика, траеше 1 година и си рикна.
Дали некој нарачувал батерија за лаптоп од Ebay...? т.е дали воопшто може да се испорача кај нас? Или има некои забрани?
Тоа што јас го барам, го има, ама е не реално скапо. Истата батерија, на Ebay е 70% поефтина. Е сега, ако излезе како што викаш со шпедиции, царина... не се исплати. А кај нас се е можно.Чиста работа
Може од европа, царина и давачки зависи како кога. Не дај боже декларација да те тераат да вадиш. Ако ангажираш шпедитор +50 евра не ти бегаат. Нема тука?
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 PRO PWM PST CO 600-3000 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00312A
740,00 ден