2/3 на wi-fi од максималната брзина на пакетот. Добар си, кај мене Техниколорот вади пола - 25 од 50, и затоа уште си користам Tp-link.Пакет 150/5. Тестов е на Wi-Fi од Техниколорот, а од кабел си вади точни брзини.
Погледнете го атачментот 62531
Ако сакаш SS од сетинзите пиши.2/3 на wi-fi од максималната брзина на пакетот. Добар си, кај мене Техниколорот вади пола - 25 од 50, и затоа уште си користам Tp-link.
Отворив вебсајт на К-Нет, немаат понуда за 1Гбит...![]()
Треба да повлече до 1 гигабит, ама Realtek мрежна, плус хард-диск и отприлика ова се добива. Пробував твикови, разни драјвери, отприлика ова е максимум. Провајдер К-Нет од Куманово.
Првите 6 месеци ми се промоција и плаќам пола од 2390 денари со тоа што делам со старците бидејќи они го користат фиксниот само....така да 1500 давам јас другото ониКолку плаќаш?
Со еден формат се средија сетинзите на мрежната, не знам 10-ката има нешто побрљавено.
Сега е топ со најновите драјвери (директно од страната на Realtek).
![]()
Very niceСо еден формат се средија сетинзите на мрежната, не знам 10-ката има нешто побрљавено.
Сега е топ со најновите драјвери (директно од страната на Realtek).
![]()
Што повеќе мислења тоа подобро. Темава ја имам еднаш прегледано целосно, интересно е да се види развојот од 2007ма па наваму. Замисли у 2030 кога сите ке имаме уште побрзи конекции колку смешно ке изгледаат сегашниве вклучувајќи го и мојот скор.Сакав да ја постирам брзинава на 4г на вип и домашната на близу ама коа ја видов сликата на колегата @Sukhoi ми падна незгодно и си викам ај заеби![]()
Викни си техничка поддршка и ич не им трај!плаќам 25/1 а добивам само 6-7mbps Ужас!!
Викни си техничка поддршка и ич не им трај!
Ако треба и 3 дена нека работат за да ти обезбедат барем приближни брзини за кој што им плаќаш.
и кај мене исто со телекабелВикав веќе неколку пати, се јавував и ми рекоа ќе прателе луѓе да го измерат интернетот, и секогаш штом ќе дојдат одма покажува дека се е во ред ~24-25mbps , и после некое време пак исто и исто!
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020297-EU
10.710,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден