2/3 на wi-fi од максималната брзина на пакетот. Добар си, кај мене Техниколорот вади пола - 25 од 50, и затоа уште си користам Tp-link.Пакет 150/5. Тестов е на Wi-Fi од Техниколорот, а од кабел си вади точни брзини.
Погледнете го атачментот 62531
Ако сакаш SS од сетинзите пиши.2/3 на wi-fi од максималната брзина на пакетот. Добар си, кај мене Техниколорот вади пола - 25 од 50, и затоа уште си користам Tp-link.
Отворив вебсајт на К-Нет, немаат понуда за 1Гбит...![]()
Треба да повлече до 1 гигабит, ама Realtek мрежна, плус хард-диск и отприлика ова се добива. Пробував твикови, разни драјвери, отприлика ова е максимум. Провајдер К-Нет од Куманово.
Првите 6 месеци ми се промоција и плаќам пола од 2390 денари со тоа што делам со старците бидејќи они го користат фиксниот само....така да 1500 давам јас другото ониКолку плаќаш?
Со еден формат се средија сетинзите на мрежната, не знам 10-ката има нешто побрљавено.
Сега е топ со најновите драјвери (директно од страната на Realtek).
![]()
Very niceСо еден формат се средија сетинзите на мрежната, не знам 10-ката има нешто побрљавено.
Сега е топ со најновите драјвери (директно од страната на Realtek).
![]()
Што повеќе мислења тоа подобро. Темава ја имам еднаш прегледано целосно, интересно е да се види развојот од 2007ма па наваму. Замисли у 2030 кога сите ке имаме уште побрзи конекции колку смешно ке изгледаат сегашниве вклучувајќи го и мојот скор.Сакав да ја постирам брзинава на 4г на вип и домашната на близу ама коа ја видов сликата на колегата @Sukhoi ми падна незгодно и си викам ај заеби![]()
Викни си техничка поддршка и ич не им трај!плаќам 25/1 а добивам само 6-7mbps Ужас!!
Викни си техничка поддршка и ич не им трај!
Ако треба и 3 дена нека работат за да ти обезбедат барем приближни брзини за кој што им плаќаш.
и кај мене исто со телекабелВикав веќе неколку пати, се јавував и ми рекоа ќе прателе луѓе да го измерат интернетот, и секогаш штом ќе дојдат одма покажува дека се е во ред ~24-25mbps , и после некое време пак исто и исто!
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
NET RANGE EXTENDER RE300 CUDY Wi-Fi, 2.4GHz, 2xAntennas, RE300
940,00 ден
Бесплатна достава
RAM DDR4 32GB (1x32GB) 3200MHz Kingfast Black KF3200DDCD4-32GB
15.050,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден