Kupen preku nivnata sluzbena stranica...
Ако мислиш на https://iptvmakedonija.mk/
ова го дава во clientarea,требало да ве известат дека ке немаат стрим одредено време...
Down for Maintenance (Err 3)
Тековно одржување на серверите, ве молиме за трпение...
Ne kje da e to serverite, zatoa prasav da ne ima nekoj nekakvo info "od gore".Па колку време им треба за да ги одржат серверите мајку им божју?
А преку wifi или кабел ти ја дава таа брзина?Aj ke ve molam za pomos koj se razbira okolu iptv. Imam opticki net 60/30 i koga meram na laptop so kabel ili wifi si tera konstantni 60 i na mobilen isto 60. Najveke sto sum primetil da padne e 58. E sega
problemot e toa imam mag 322 i na magot ima opcija speed test da testiras. Tamu testiram i mi vadi max 35 a znae da padne i na 4. Sto e problem dali nekoj moze da mi kaze i dali e toa normalno
decki zdr edno prasanje vo vrska so iptv
zedov od aliexspres ok e raboti ama secka imam opticki internet od vip koristam smart iptv na televizorot dali treba da se stavi vpn ili do sto e problemot
Пробај преку мобилен интернет како ке биди,или на телефон и ке видиш дали е до нетот или од кај нив.na lan e druze a modemot isto probav smeniv dali moze da e do programa nekoa podobra ili drugo da se namesti za buffering da ne secka
Si se zaebal toa e problemotdecki zdr edno prasanje vo vrska so iptv
zedov od aliexspres ok e raboti ama secka imam opticki internet od vip koristam smart iptv na televizorot dali treba da se stavi vpn ili do sto e problemot
Riknaa toa e odgovorotNe kje da e to serverite, zatoa prasav da ne ima nekoj nekakvo info "od gore".
Se javija na mail, se vrakjaat i ke nadoknadat izgubeno. Ako napravat taka ke zadrzat dosta musterii.Riknaa toa e odgovorot
Ne znam za sto plakas, jas prva, rts i ostali gaga gi gledam na orion app.Овие Orion TV aplikacija, многу евтини се и квалитетна слика.
Не реков дека плаќам.Ne znam za sto plakas, jas prva, rts i ostali gaga gi gledam na orion app.
Dali nie od makedonija moze da se pretplatime i dali gi ima arenite?Не реков дека плаќам.
И јас ги гледам гага дека сите мои омилени канали се бесплатни, но кој сака сите канали да ги гледа, како ХБО каналите, арена итн 100 еур lifetime не е ништо.
Друже провери мрежната картица на самиот уред до која брзина ти подржава. Box-овите знаат и да се со 100, Mbps...Aj ke ve molam za pomos koj se razbira okolu iptv. Imam opticki net 60/30 i koga meram na laptop so kabel ili wifi si tera konstantni 60 i na mobilen isto 60. Najveke sto sum primetil da padne e 58. E sega
problemot e toa imam mag 322 i na magot ima opcija speed test da testiras. Tamu testiram i mi vadi max 35 a znae da padne i na 4. Sto e problem dali nekoj moze da mi kaze i dali e toa normalno
ППКој иптв провајдер ги има со мк превод фокс/хбо/натгео/дискавери/тлс...?
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25