Мислам дека со dell нема да згрешишПредложете некој монитор до 20.000 (+/-)
27-32 големина qhd/uhd, ips.
Ќе биде врзан на лаптоп преку hdmi/usb c
Главна намена - дизајн.
Така нешто, да. Да тепа накај бирото за да не те болат очите во темница.За што се користат овие ламби? За да се осветли површината пред мониторот?
мене брат ова повеќе би ми одмагалоНекој искуство со оваа лампа има? Или нешто слично/подобро за слична цена?
Јас мислам дека ми прави подобро, ама не знам можда е пласибоНекој искуство со оваа лампа има? Или нешто слично/подобро за слична цена?
Земи си stolna ламба и ставија ја во ќош од собата со warm white боја на сијалицата. Не ти треба оваНекој искуство со оваа лампа има? Или нешто слично/подобро за слична цена?
Сакам масата да ми е осветлена. Имав и со лампа во ќош пробано не ми се допаѓа. Идеално ќе беше и позади монитор да светеше во исто време.Земи си stolna ламба и ставија ја во ќош од собата со warm white боја на сијалицата. Не ти треба ова
S2725QC или PD2705UПредложете некој монитор до 20.000 (+/-)
Главна намена - дизајн.
и S2725QS не е лош. За двата дела има добри оцени за бои, ама има и дека многу е заматено секое движење. Некој да не има реално искуство и колку смета и колку е видливо во нормална работа а не при тестирање.S2725QC или PD2705U
Asus ProArt серијата да ја провериш, ги има во сетек, другар мој користи и е многу задоволен.Предложете некој монитор до 20.000 (+/-)
Главна намена - дизајн.
Ќе се чудиш во принт, каде ми отидоа боите, шо беше ибаво на монитор.Само OLED за дизајнирање, најубави бои има.
И бенк има своја дизајн серија, па и програмерска серија... Забегале мачку со цените. Иако бенк-от со 16:10 ептен прави мерак.Asus ProArt серијата да ја провериш, ги има во сетек, другар мој користи и е многу задоволен.
Ама сакаш да одиш и да го видиш мониторот пред да го купиш, нели?Овие Сетек имат ли нешто неотпакувано да продават? Поголем дел ги продаваат изложените што работат 24/7.
И поголема трагедија имаат работи, конкретно монитори кој ги пиши на страната дека се во Главен магацин достапни, и кога одиш да прашаш, бил вратен таму едно парче останато, нешто не бил во ред. И ми велат поарно не го нарачвај ќе си напрајш проблеми само ... човеку, ако е faulty производ, едноставно мафнете го од страната, некој ќе земи онлајн ќе го нарача ќе плати и после шо ќе прајме, рефунд и триста глупости. Незнам како функционираат искрено.Овие Сетек имат ли нешто неотпакувано да продават? Поголем дел ги продаваат изложените што работат 24/7.
Најголема маана е изработката на корпусот: се тресе на секој допир + ногарките му зафаќаат премногу место. Копчињата за подесување одвратни се за користење.Некој ги има мониторов? Да сподели како е задоволен, квалитет на изработка, маани?
![]()
AOC Q27G3XMN Review
The AOC Q27G3XMN is a 27-inch budget gaming monitor. Competing with the Acer Nitro XV275U P3biipx, it's rather unique for a low-cost monitor as it features Mini ...www.rtings.com
Ногарките најмногу ме мислат, ама веројатно би се решило како проблем со држач со гасен амортизер?Најголема маана е изработката на корпусот: се тресе на секој допир + ногарките му зафаќаат премногу место. Копчињата за подесување одвратни се за користење.
За екранот е исто како што е напишано на линкот. Ако си навикнат на VA, ќе знаеш што да очекуваш.
Брате баш вчера у сетек го начекав интересен дил
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден