kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.050
- 7.724
Како не работи каст? Ако немаш епл тв?
ApowerMirror- Screen Mirroring - Apps on Google Play
Mirror phone to PC, Mirror phone to phone
Како не работи каст? Ако немаш епл тв?
![]()
ApowerMirror- Screen Mirroring - Apps on Google Play
Mirror phone to PC, Mirror phone to phoneplay.google.com
Абе дечки за iOS 15 знаете кога ќе добие Tелеком??? Наводно вечер ќе добиеле сите модели одма апдејт, да видам да не верувам...
На кого му е гајле за гасење на уред на ладно, кога имаш во иста секунда у цел свет апдејт![]()
Само треба да не искачаш нигде и немаш гајле![]()

Две работи што не ми се свиѓаат кај iOS 15:
- Ги вратиле кружните бројчаници за сетирање аларм… многу грешки правев на тие, таман се израдував кога ги тргнаа…
- Ова со URL inputot доле у Сафари е многу чудно… среќа може да се смени да се врати од горна страна
Конечно ставија инфо за слики, да можеш да видиш резолуција, камера и параметри на сликање
А зашо да не си купите јутуб премиум фамилијарен план, да ги добиете сите тие придобивки за цела фамилија и да не се секирате дали сте логирани на јутуб или не?
Батали ледиком , ако си запнал по мобилари оди во Монеликс или iButik (ајбутик) тие има солидни ајфониФала што ми кажа инаку ќе си купев од Ледиком, но само уште нешто шо Ајфон да си купам буџетот ми е 300е па со тие кој Ајфон би бил најисплатлив?
Сигурно ќе видеше и повеќе нови работи, да не ти се изгасеше телефонот на ладно...![]()
5S исто се гасеше на минусни температури. Отиде и матичната пред 2-3 години.
Ова беше релативно нормално на времето за иПхони и тоа неколку серии, кај андроид тоа го нема ни приближно исто, мене од 30 на телефони кои сум ги имал вклучувајќи многу буџет уреди само на иПхоне ми се случи тоа.
Тебе и на toshex, од сите епл корисници, саботажа ви прави кук.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Мислеше на мобеликс? Ако е таа мобилара да ли да земам ексонат оти гледам има и Xr и XБатали ледиком , ако си запнал по мобилари оди во Монеликс или iButik (ајбутик) тие има солидни ајфони
Sent from my SM-N986U using Tapatalk
Мислеше на мобеликс? Ако е таа мобилара да ли да земам ексонат оти гледам има и Xr и X
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден