На неколку места прочитав така, APP стои уште на Play Store.Официјално Conti замина во историја
Точно што незнам пошто не го кликам, од пријатели што имаат вложено ми е информацијата.На неколку места прочитав така, APP стои уште на Play Store.
Не можат да се подигнат парите? WebView-то на апликацијата враќа дека не постој страната?
Шо се случува шо е раб?
Зоран Витанов за сиромашниЗоран Витанов?
Мене најмногу ме мачи што и тие гласаатЕдно е сигурно, пола држава е со IQ помало од НУЛА, и просто сум запрепастен како овие луѓе воопшто функционираат на дневна база без да ги заебе некој.
И тоа што викаш одлучуваат за нас на избори, а уште полошо ни трошат природни ресурси како воздух, вода кои ќе бидат во дефицит во иднина…Мене најмногу ме мачи што и тие гласаат![]()
Мислам дека законот за избори не дозволува малоумни да гласаат.Мене најмногу ме мачи што и тие гласаат![]()
Не гледаат луѓето вести. Дури и да гледаат ќе помислат дека е лага, 90% од вестите се лажни.Никогаш не ќе научат лугево и покрај тоа што на вести редовно известуваат за измами и слични ствари
libertas.mk
Кликале вработените по различни сомнителни сајтови и фатиле рансом, па цела база им е заклучена - бараат откуп за отклучување за кој знае дали ќе го добијат иако платат.![]()
Злоупотребени ли ни се податоците: Хакери упаднаа во системот на Министерството за економијa - Либертас
Хакери упаднаа во системот на Министерството за економија и труд. Вработените останаа без пристап до интернет и без пристап до службените мејлови. Главниот проток на интернет е запрен, а само делови од објектот на Министерството имаат пристап до интернет мрежа. Според информации на Сител...libertas.mk