На први мај имаш купен маус, на 6-ти тастатура, и ништио друго.ако треба да вадам слика и од CC кога е платено точна дата во Април???
На први мај имаш купен маус, на 6-ти тастатура, и ништио друго.ако треба да вадам слика и од CC кога е платено точна дата во Април???
Ова значи дека на некој друг сајт кај што ја користиш истата лозинка е пронајден data breach, а не тука.Погледнете го атачментот 162247
Оти сеа вака data breach....
Треба ли да се загрижиме?
Ако трескам глупости по форумов, да знајте дека не сум јас!
Нема шанси Кико, зато шо овој јузер и пасс ми се САМО за овде, никаде не ги користам истите на друго место.на некој друг сајт кај што ја користиш истата лозинка
Лозинката е најдена во data breach и други луѓе користат интернетНема шанси Кико, зато шо овој јузер и пасс ми се САМО за овде, никаде не ги користам истите на друго место.
Ај вака во дух на естетски промени, едно прашање што ме копка. Може да ми објасни некој како можам да сум логиран на it.mk ама да ме сум логиран на forum.it.mk ? 15 минути пробував да го најдам work-aroundot да успеам на самиот форум да се логирам...
Пошто ако преку it.mk кликнам Форум, на форумот ми вика логирај се.. кога ќе се логирам... ме враќа на it.mk... кога клккам пал форум... не.. сум.. логиран... падагоебам јанего
И другари имале проблем со истото па ме интересира дали е expected behaviour??
Сега сум во движење, кога ќе можам (и ако не заборавам) ќе проверам. Само ми е мило да знам дека ме сум крејзи и дека навистина било проблем. Фала тиАј плс провери дали сега е во ред?
Објаснувањето е во тоа што кај мал дел од корисници, SSO процесот има проблем во синхронизацијата и некогаш е потребно рачно синхронизирање. Во план е да го средиме и ова штом ја стабилизираме v7.
Сега си работи како што треба , фала тиАј плс провери дали сега е во ред?
Објаснувањето е во тоа што кај мал дел од корисници, SSO процесот има проблем во синхронизацијата и некогаш е потребно рачно синхронизирање. Во план е да го средиме и ова штом ја стабилизираме v7.
Бесплатна достава
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден