Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

IT.mk v7.0: Нов изглед, стара идеја

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.718
3.386
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Се прашувам дали ова мени е добро да се постави одма под сендвич менито на странава, т.е да се намали тој празен простор од лево, и со тоа да се даде повеќе простор на самите мислења. Еве на што мислам, пример менито да стои на црвениот дел означен на сликава: 1784139346300.png

Дополнување: Сега гледам дека на почетна целата страна е на цел екран, додека пак кај форумов тоа не е така. Ете може и тука исто да се направи?

Luidgi

lurker
24 февруари 2008
844
919
Има доста отстапувања помеѓу порталот и форумов, сигурен сум дека истите ги гледаат и администраториве, и се надевам ќе се работи на тоа да се усогласат. Се слагам дека левиот сајдбар е подобар на порталот и треба на форумот да се пренесе истиот.

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.812
5.519
У реду, така е.

Ептен добар бета тестер си @marv чим си успеал да провериш и запамтиш, пример во МАПИРАЊЕ очигледно магично кај тебе се отвара.

Погледнете го атачментот 163281

Во ОГЛАСНИК те носи пак со селектиран ФОРУМ.

Ама добро, вие си се разбирате, нема веќе што да ви кажувам јас на темава - терајте.
Е да на Мапирање го нема, таму не ни влагам ама скоро и НИКОГАШ. Иначе го има ама има и ерор страната и не го покажува, иначе тука е, треба да се појави на хамбургер мени, арно ама ...

Огласник да баг е, ама од друга природа, не дека го нема сајдбарот.
Искрено, има мноогу за пеглање, и не знам како се одлучија да пуштат ваков производ па нека е и Бета. Ова требаше да биде некоја затворена алфа верзија.
Мислењето е автоматски споено:

Се прашувам дали ова мени е добро да се постави одма под сендвич менито на странава, т.е да се намали тој празен простор од лево, и со тоа да се даде повеќе простор на самите мислења. Еве на што мислам, пример менито да стои на црвениот дел означен на сликава: Погледнете го атачментот 163284

Дополнување: Сега гледам дека на почетна целата страна е на цел екран, додека пак кај форумов тоа не е така. Ете може и тука исто да се направи?
Не да р добро, него само така и треба да биде :D Сѐ друго нема врска.

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.785
3.961
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Ова ми излегува на фајрфокс и опера ако е битно....

Атачменти

• error.jpg
    error.jpg
    71,6 KB · Прегледи: 5
  • ми се допаѓа
Реакции: D
462 членови онлајн
1.042.106мислења
51.209теми
37.452членови

Офтопик

Последни огласи