На први мај имаш купен маус, на 6-ти тастатура, и ништио друго.ако треба да вадам слика и од CC кога е платено точна дата во Април???
На први мај имаш купен маус, на 6-ти тастатура, и ништио друго.ако треба да вадам слика и од CC кога е платено точна дата во Април???
Ова значи дека на некој друг сајт кај што ја користиш истата лозинка е пронајден data breach, а не тука.Погледнете го атачментот 162247
Оти сеа вака data breach....
Треба ли да се загрижиме?
Ако трескам глупости по форумов, да знајте дека не сум јас!
Нема шанси Кико, зато шо овој јузер и пасс ми се САМО за овде, никаде не ги користам истите на друго место.на некој друг сајт кај што ја користиш истата лозинка
Лозинката е најдена во data breach и други луѓе користат интернетНема шанси Кико, зато шо овој јузер и пасс ми се САМО за овде, никаде не ги користам истите на друго место.
Ај вака во дух на естетски промени, едно прашање што ме копка. Може да ми објасни некој како можам да сум логиран на it.mk ама да ме сум логиран на forum.it.mk ? 15 минути пробував да го најдам work-aroundot да успеам на самиот форум да се логирам...
Пошто ако преку it.mk кликнам Форум, на форумот ми вика логирај се.. кога ќе се логирам... ме враќа на it.mk... кога клккам пал форум... не.. сум.. логиран... падагоебам јанего
И другари имале проблем со истото па ме интересира дали е expected behaviour??
Сега сум во движење, кога ќе можам (и ако не заборавам) ќе проверам. Само ми е мило да знам дека ме сум крејзи и дека навистина било проблем. Фала тиАј плс провери дали сега е во ред?
Објаснувањето е во тоа што кај мал дел од корисници, SSO процесот има проблем во синхронизацијата и некогаш е потребно рачно синхронизирање. Во план е да го средиме и ова штом ја стабилизираме v7.
Сега си работи како што треба , фала тиАј плс провери дали сега е во ред?
Објаснувањето е во тоа што кај мал дел од корисници, SSO процесот има проблем во синхронизацијата и некогаш е потребно рачно синхронизирање. Во план е да го средиме и ова штом ја стабилизираме v7.
Да се надоврзам, истото се случува и со v7Со месеци наназад, кога ќе отворам повеќе табови преку известувањата (пример имам 9 известувања, држам цтрл и кликам за секое во нов таб да се отвори) некои теми се отвараат ок, некои се отвараат ко да не лоадирале а други пак добиваат 503 ерор се до рефреш.
Батка, исто на Chrome кај мене не го прави тоа. Не е да ти набивам на нос, туку види стварно да не е кеш, колачиња или некоја екстензија да ти го ебе раатот.Извинете вака ама пак јас
Погледнете го атачментот 163624
Сакав да купам нешто ама не можам да вртам страни. На други пребарувачи е ОК!
Е сега убаво ми рековте Google Chrome бриши тоа ѓубрето малверот....
Ја фино отварам да видам Market Share на browser-и
Погледнете го атачментот 163625
Мене ми е јасно дека Chrome e ѓубре и мнозинството корисници на Chrome се ѓубриња, или поточно 70,23% од вкупните корисиници на WWW на планетата Земја се ступидни ѓубриња
Јасно ми е дека јак IT дечко користи Brave со DuckDuckGo на homepage.....иако се работи за исто Chromium ѓубре.
Ама ако човековата цивилизација во мнозинство одбрала да користи Chrome, тогаш не е ли најдобро форумот/сајтот првин за тоа да се оптимизира а потоа и за останатите маргинални А подобри веб пребарувачи?
Благодарам.
Да се надоврзам, истото се случува и со v7
Погледнете го атачментот 163582
Ова ми излегува на фајрфокс и опера ако е битно....
Батка, исто на Chrome кај мене не го прави тоа.
Еј! Ти! Делуваш уморно. Да појдеш кај Октар4е да ти направи едно кафенце?Средено.
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 6TB TOSHIBA P300 5400RPM 128MB SATAIII HDWD260UZSVA
12.490,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден