Да, за 2 долари месечно. Плеск е бесплатен.@M.Pix admin panel = cpanel?
Јас се извинувам се мислев дека дадов апдејт на темава ама изгледа сум изумил.
Да се префрлив на Контабо ВПС ССД М пакетот. Со админ панел, и други додатоци ме фаќа 20 долари месечно. Главниот сајт го мигрирав веќе и имаат супер поддршка, ми средија и сетираа се по кејф. Останува уште некој небитни страни да мигрирам ама тоа кога би имал време. Веќе 3 месец сум кај нив и не се десило да има даун или некој сериозен проблем. Али фала богу куртулив од огромни давачки. Сега за сега екстра задоволен. Топла препорака на сите што бараат хостинг.
Да, за 2 долари месечно. Плеск е бесплатен.
Грешка сум. 2 долари за локација во уса плаќам, а цпанел 6 долари на 50% попуст инаку е 12. Сум ги збркал цените.За 2 долари не верувам дека има cpanel ? да не си грешка
Чиста 10ка. На претходните хостинзи имав ботови од индија, ова ми дојде екстра. Брзи се, супер комуникација, ќе ти излезат во пресрет за што и да треба.Евтини пакети имаат, како се со поддршка? оценка од 1 до 10?
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден