- аудио адаптер
Ма и за по дома брате, ептен брзо загрева, лесна за користење, си има основни додатоци, милина.@HardCorec
Одлична направија за на терен кај што нема струја, + плинче за упаљачи од пазарче за 100 денари и вози мишко.![]()
Фала братко, поубав да си купиш.Го разгледав сетот и ветува многу.
Нека ти е честито.![]()
Стигна денес, ептен е практично и интересно. Функционира предобро.Ми изгледа интересно, а не сум го проверил.
Лемилица на плин, изненаден сум колку е добра.
22.90$
10 In 1 Professional Butane Gas Soldering Iron Set Welding Torch Kit Automatic | eBay
![]()
Стигна денес, ептен е практично и интересно. Функционира предобро.
Дај да ти купам 10.И мене ми стигна денеска, а од мините нарачав три комада, демек ај ќе се најдат, а тие да ти биле по 10 парчиња, па сега имам мини за цел живот. :hay:
Дај да ти купам 10.
Како да порачам батерии за апарат од Алиекспрес?
Ништо нема достава до Македонија.
П.С.
Барав по форумов некој со сличен проблем, неможам да најдам тема на тоа.
Кои батерии? Кој апарат? Проба ли eBay?
За GH5 и Sony a7s, гледам грција испорачуваат - тука не.
Ибеј нема понуда за тука, ваљда поради истите причини?
Паралелно се споени батериите, не сериски. За да се зголеми капацитетот, односно времето на траење на батериите. Затоа ќе работи и со една LR44 батерија, само дупло пократко време. Инаку некој ако го интересира, сензор уредчето проверено работи и со класична АА батерија (со ретрофит и малку лемење)... Малку струја трошат, и со една АА батерија ќе работат со години и години. Сега уште да смислам од што да направам мало куќиште (за сензорот и АА батеријата), а да биде евтино и без многу работа.Се напојуваат со по две LR44 алкални батерии - петлици. Интересно е шо и на двата мерачи пробав со по една батертија и работат, па не знам зошто им се по две...