Zircon-от не се за филмови и серии, искрено... Само музика за нив, V-shaped се и ПРЕЈАКИ. Мада и јас гледам Нетфликс на нив...
Стварите од 11.11 до кај ви се? Имам и нарачки од малце пред тоа ама нема ни трага ни глас од ниедна...
Како ги програмираш? Преку некоја апликација?US $1.29 |10pcs/Lot NFC TAG Sticker Ntag213 Label RFID Tag Key Tags llaveros llavero Token Patrol Badge -in Access Control Cards from Security & Protection on Aliexpress.com | Alibaba Group
Ова е многу кул, ги користам секој ден, со еден тап ти си веќе спремен за легнување, наместен аларм, silent, brightness на 0 и do not disturb мод.Исто така е многу практично и за во кола со еден тап имаш навигација bluetooth поврзување.. препорачувам![]()
Фала, порачано.Ми изгледа интересно, а не сум го проверил.
Како ги програмираш? Преку некоја апликација?
Јас ги користам со NFC Tools, работи перфектно.Имам два до кревет, со еден тап го сетирам телефонот за легнување со друг за станување, исто така два на влез и излез од стан.. при влез ми се гаси 4г локација и брајтнес намалувам на 20%, ми се пушта wifi, блутут и тн. за излагање обратно..Како ги програмираш? Преку некоја апликација?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Може малце објаснување само на кој принцип и како работат? Имаат поле на допир или?Јас ги користам со NFC Tools, работи перфектно.Имам два до кревет, со еден тап го сетирам телефонот за легнување со друг за станување, исто така два на влез и излез од стан.. при влез ми се гаси 4г локација и брајтнес намалувам на 20%, ми се пушта wifi, блутут и тн. за излагање обратно..![]()
Да, како лепенка е и ја лепиш каде сакаш, телефонот што го користиш мора да има подршка за NFC, после тоа само си ги сетираш по твоја желба.После тоа само го доближуваш телефонот до тагот и тоа е тоа : )Може малце објаснување само на кој принцип и како работат? Имаат поле на допир или?
Јас земав вакво, се одлепи после пет-шест дена...
Јас земав вакво, се одлепи после пет-шест дена...
Порачани ситнички работи за cable management :
Round Cable Holder Protector Management Device Organizer Finishing Desktop Plug Silicone Wire Retention Clips Power Cord Winder - $0.33 од парче![]()
WD-SSD-Black-NVMe-3D-NAND-500GB-M-2-2280
Не е баш ситно ама ценава е ок, инаку знае некој дали го има ова кај нас и каде по која цена?
US $149.47 13% OFF|WD SSD Black NVMe 3D NAND 500GB M.2 2280 SSD WDS500G2X0C Solid State Drive Disk 3400MB/S PCIe Gen3 8Gb/s for PC Laptop notebook-in Internal Solid State Drives from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
EXTRALINK FITNESS VIBRATION PLATFORM, MOONWALK SPINMOVE, BLACK
4.640,00 ден
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден