Ај да ти направам лиги уште малку.Добро бе, мораше ли да пишеше дека чини.... Се токмам 2 години да го порачам...![]()
Ај да ти направам лиги уште малку.
П.С. Неможам да го едитирам горниот пост.
До уредот имаш пристап преку cloud што значи од било каде можеш да го командаш, на пр. од работа да пуштиш клима дома и слично.
Плус тоа можеш колку сакаш тајмери да наместиш, пример: климата од 7 до 10 да дува на 25 степени, од 10 натака 23 степени, телевизорот да се уклучи во 06:00 итн..
Ќе земам едно и за во викендица, да ја пуштам климата пред да стигнам, да ми биде газето на топло.
Истата функционалност можеш да ја имаш и за помалку од илјадарка. Нема само RF фреквенции.Ова со клаудов и он оф ич не требеше да го пишиш... јазк да ти е ќе ме напреш покус со две илјадарки.
Истата функционалност можеш да ја имаш и за помалку од илјадарка. Нема само RF фреквенции.
За каква кола си заинтересиран? Јас имам една за продавање што одговара на VW, Seat, Škoda итн.Дали некој од членовите имаат порачано од Кина навигација за во автомобил?
Ако има некој искуство нека сподели линк сакам да порачам.
Кола?За каква кола си заинтересиран? Јас имам една за продавање што одговара на VW, Seat, Škoda итн.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
За на каков автомобил бара навигација, предпоставувам дека бара вградена.Кола?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Xiaomi TDS meter tester Portable Detection Pen Water Quality Test Quality Test Pen EC TDS 3 Tester Meter Digital-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
XiaoMi Тестер за квалитет на вода.
![]()
Какво ѓубре ние пиеме, ццц
![]()
Чиста вода е од 0-50, 50-100 добра за пиење, се над тоа е полна со цврсти материи(нечиста)
За каква кола си заинтересиран? Јас имам една за продавање што одговара на VW, Seat, Škoda итн.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ако можеш и кога ќе можеш една мерка вода изфилтрирана низ брита (или друг) филтер. Чисто за споредба. ФалаНаправив споредба со флаширани води, ваква е ситуација:
Изворска и Ладна: 40
Горска: 80
Визиана: 150
Евина: 250
На работа сеа ја тестирав чешмаркава 400
Епа дечки пазете што пиете, поз
Sent from my iPhone 7
Стигнаа овие денеска, порачани на 1 декември. Сега камерата се чека...
Само малце да те корегирам, вредноста од 290 на претходниот пост според информациите од линкот од кај што си го купил, спаѓа под Ordinary односно сеуште е некој просек, прилично висок ама просек. Иначе фала на информациитеНаправив споредба со флаширани води, ваква е ситуација:
Изворска и Ладна: 40
Горска: 80
Визиана: 150
Евина: 250
На работа сеа ја тестирав чешмаркава 400
Епа дечки пазете што пиете, поз
Sent from my iPhone 7
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
Бесплатна достава
XIAOMI LINT REMOVER 2
1.370,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 200GB ULTRA A1C10 w/adapter 100mb/s SDSQUAR-200G-GN6MA
2.700,00 ден