@masterwu Еден од ретките луѓе на денешницата кои имаат верба во луѓето. Ми прати пратка вредна ~500+ евра пред да му дадам пари. ДА бидам искрен уште не сум му платил ама го чекам можда ќе се предолмисли па ќе сака да ме части...
Капа доле мајсторе ја враќаш вербата во луѓето... да се повеќе како тебе светот ќе биде поубаво место.
П.С не работи срчот да ти пребројам позитивни искуства за да ти дам беџ ама ќе памтам.
@masterwu Еден од ретките луѓе на денешницата кои имаат верба во луѓето. Ми прати пратка вредна ~500+ евра пред да му дадам пари. ДА бидам искрен уште не сум му платил ама го чекам можда ќе се предолмисли па ќе сака да ме части...
Капа доле мајсторе ја враќаш вербата во луѓето... да се повеќе како тебе светот ќе биде поубаво место.
П.С не работи срчот да ти пребројам позитивни искуства за да ти дам беџ ама ќе памтам.
Дај му на човекот беџ на чекање де, синонимно со како он е поштен да чека пари)
Не е ко да има квота некоја ко шо иам приметено, и онака е пред се систем на доверба.
А кога сме кај доверба и од мене огромен +1000 за @masterwu заради кој ќе имам шанса повторно да иам 3dfx графичка, и секако и јас ќе потенцирам дека членот инсистираше да му платам дури откако ќе тестирам - но јас неќев ни да чујам пошо не сум во можност да тестирам набрзо па неќев да чека многу.
Ако тоа не е кажува доволно за тоа колку е закон, да ја пофалам и комуникацијата на членот, навремено информирање и апдејтирање за статусот на пакетот и се тоа друго ко шо треба и ко шо сме научени на очекуваме на форумов - па и над очекувања.
Значи да не излезе љубовно писмо, на кратко тл;др одлична соработка, препорачано, +1000 за @masterwu
Ах добро, изгледа како ембедед објект е иконата бидејќи не се фокусира со screen reader.Плава иконка (на десктоп) у ќош на сликата. Беџот е за проверен огласувач.
ЕДИТ: Пример:
Погледнете го атачментот 90406
+1 за муабетов за @masterwu@masterwu Еден од ретките луѓе на денешницата кои имаат верба во луѓето. Ми прати пратка вредна ~500+ евра пред да му дадам пари. ДА бидам искрен уште не сум му платил ама го чекам можда ќе се предолмисли па ќе сака да ме части...
@Necromancer +1 за тебе друже и фала ти што ми излезе во пресрет за доставата.
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден