Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Позитивни искуства со продажба на хардвер/предмети ( од членови на It.com.mk)
+1 @-={K-O-R-U-N}=- Благодарност за мониторот. Мониторот е стакло, како нов го добив, во кутија со стиропори, кабли, чуда, и најбитно супер е сочуван. Will do business again
Пред некој месец ради заебана раб меморија ми рикна bios на матичната плоча па со препорака бев кај Даниел и ич не згрешив супер децко , а работата нормално се топ заврешена и гратис нов win10 инсталирано ...
Повторно одлично искуство со @DrMTR , како беше договорено така беше сторено, спакуван продуктот како од продавница, одличен seller, брз dispatch. Трета успешна трансакција со членот. Would gladly do business again.
Пред некој месец му однесов тастатура, маус и звучници што ми седеа неисправни со години и иако ми рече дека ќе почекам пошто е многу зафатен ги среди во рекордно време и еве и денес функционираат како нови. Најтопло препорачувам.