BTW, имам едно прашање до сите членови. Успеал ли некој од вас, некогаш и некаде, да го натера членот @Banjifiko да испие едно кафе, сокче или било што? 20 пати доаѓа до кај мене, дали за негови, дали за мои потреби, и никогаш нема време. После неколку пати се откажав од прашување![]()
. Ќе се зацрвенам ко млада невеста.Само душа сака да јадеЈа не знам од кај да почнам, а кај да завршам со спомнување членови, има доста фер и коректни ликови на форумов. Ете само еден поздрав од мене до сите што сме соработувале, многу сте дечки, не можам да ве доловам сите и се извинувам, некојпат кога ќе имам време, ќе прелистам едно 10 страни приватни пораки и ќе ве поредам тука.
BTW, имам едно прашање до сите членови. Успеал ли некој од вас, некогаш и некаде, да го натера членот @Banjifiko да испие едно кафе, сокче или било што? 20 пати доаѓа до кај мене, дали за негови, дали за мои потреби, и никогаш нема време. После неколку пати се откажав од прашување![]()
Не сум го натерал... Ме натера... Ме фати во тесно... Одлично друштво еЈа не знам од кај да почнам, а кај да завршам со спомнување членови, има доста фер и коректни ликови на форумов. Ете само еден поздрав од мене до сите што сме соработувале, многу сте дечки, не можам да ве доловам сите и се извинувам, некојпат кога ќе имам време, ќе прелистам едно 10 страни приватни пораки и ќе ве поредам тука.
сепак имам многу доверба во членовите.
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
HDD 3,5" 4TB SEAGATE IronWolf 5400rpm 256MB ST4000VN006/2
12.900,00 ден