BTW, имам едно прашање до сите членови. Успеал ли некој од вас, некогаш и некаде, да го натера членот @Banjifiko да испие едно кафе, сокче или било што? 20 пати доаѓа до кај мене, дали за негови, дали за мои потреби, и никогаш нема време. После неколку пати се откажав од прашување![]()
. Ќе се зацрвенам ко млада невеста.Само душа сака да јадеЈа не знам од кај да почнам, а кај да завршам со спомнување членови, има доста фер и коректни ликови на форумов. Ете само еден поздрав од мене до сите што сме соработувале, многу сте дечки, не можам да ве доловам сите и се извинувам, некојпат кога ќе имам време, ќе прелистам едно 10 страни приватни пораки и ќе ве поредам тука.
BTW, имам едно прашање до сите членови. Успеал ли некој од вас, некогаш и некаде, да го натера членот @Banjifiko да испие едно кафе, сокче или било што? 20 пати доаѓа до кај мене, дали за негови, дали за мои потреби, и никогаш нема време. После неколку пати се откажав од прашување![]()
Не сум го натерал... Ме натера... Ме фати во тесно... Одлично друштво еЈа не знам од кај да почнам, а кај да завршам со спомнување членови, има доста фер и коректни ликови на форумов. Ете само еден поздрав од мене до сите што сме соработувале, многу сте дечки, не можам да ве доловам сите и се извинувам, некојпат кога ќе имам време, ќе прелистам едно 10 страни приватни пораки и ќе ве поредам тука.
сепак имам многу доверба во членовите.
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден