Cane5
Intern
- 2 април 2018
- 10
- 6
Фала, да то нормално дека ке се ремапират Z и Y. Па на крај можи и да се менат и физичките копчиња
. Позздрав
Или можеш да си нарачаш нови етикети и да си аплицираш преку капачињата на тастатурата, гледам имаат да си нарачаш според моделот на лаптопот.Фала, да то нормално дека ке се ремапират Z и Y. Па на крај можи и да се менат и физичките копчиња. Позздрав
Си пишува убаво која тастатура користи поготово ако мислиш на Computeruniverse баш и ја тоа гледав но искрено таму би купил смао некој ексклузивен поскап модел што не ги носат тука инаку пример гледав Asus Strix кај нас испаѓаат иста цена тие конфигурации така да не се исплати.Здраво, лаптопите претпоставувам се со германска QWERTZ тастатура, има шанси да се најди со QWERTY?
Има некои добри зделки и таму, порано пред ова недостатокот на лаптопи, се наоѓаше добра зделка, имаше лаптопи со РТХ 2060 за 750-770€ (минимумот за под 800€ со се шипинг ради шпедиција) не сум видел таква зделка кај нас, еве и сега има за 1300€ РТХ 2070 со 144Хц линк: Dell G5 15 5500-ND60C i7-10750H 16GB/512GB SSD 15" FHD RTX2070MQ W10Си пишува убаво која тастатура користи поготово ако мислиш на Computeruniverse баш и ја тоа гледав но искрено таму би купил смао некој ексклузивен поскап модел што не ги носат тука инаку пример гледав Asus Strix кај нас испаѓаат иста цена тие конфигурации така да не се исплати.
Јас 3 месеци чекав да им дојде на сток делот што го нарачав, на крај им дојде и ми го пратија, ако не ти се брза почекај ќе ја добијат графичката и кога ќе ти ја комплетираат нарачката целата ќе ти ја пратат.Екипо ако може некој со искуство од computeruniverse да ми објасни кој е најлесен начин да се стапи со нив во контакт, пошо ја направив нарачка за цел PC (без куќиште во нарачката) добив confirmation email за нарачката и сите делови им се in stock освен графичката и им пишувам маил два дена по ред не можам да добијам никаков одговор за дали може да ја изменам графичката или да ја откажам од нарачката. Секоја информација би била од огромна помош.
За колку време просечно ти стигаат нарачките преку DHL Parcel?Јас 3 месеци чекав да им дојде на сток делот што го нарачав, на крај им дојде и ми го пратија, ако не ти се брза почекај ќе ја добијат графичката и кога ќе ти ја комплетираат нарачката целата ќе ти ја пратат.
Не се преваранти, им треба малце време да вратат ама враќаат.
2-3 неделиЗа колку време просечно ти стигаат нарачките преку DHL Parcel?
Супер, и мене баш ме интересира како оди процедурата за физичко лице со шпедиција. поззСамо што ми стигна нарачката пред некој ден, ќе пишам тука опширно како иде процедурата за физичко лице (со шпедиција и без) и за фирма (со шпедиција). @Excalibur , има начин за проверка на содржината на пратката, само не ти лично, а за проверка состојбата на компонентите, нема начин, освен визуелен фидбек од царина.
Лани немаше ништо, освен на стари залихи, така да ако си за процесор рајзен 2000 или интел 9000 чекај, ако си за нешто ново излезено годинава, џабе чекашНекој да порачувал лани за Black Friday да не знае дали имаат попусти. Дали да чекам или не.
Конечно конкуренција во high end пазарот. Само Samsung 980PRO го имаа од тој калибар. Од 1TB нема како што гледам, а Samsung 980PRO oд 1TB го начекав тука за 180 евра, ама сега го нема залиха, па.Донеле WD Black SN850 SSD
WD Black SSD SN850 Gaming M.2 NVMe 500GB
Buy WD Black SSD SN850 Gaming M.2 NVMe 500GB online at computeruniverse. Order SSD Drive now at incredibly low price! computeruniverse - best choice, best service.www.computeruniverse.net
Јас нормално не додржав, па сама отидов да си го подигнам кога видов дека прошол од царина. Инаку стигна картонче отпосле, кога веќе го подигнав.Да ве прашам едно нубско прашање?
Нарачав монитор од CU но кога ја напраив нарачката немав напишано телефонски број на мојот профил, па да ве прашам дали овие нашиве ќе донеаат некое ливче во мојава адреса или ќе ми пишат мејл, и дали заради тоа што немав тел број на профилот може да ме заебаваат овие нашите од пошта?
Пс. На кој начин ве известуваат дека ви стигнал пратка?