Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Која игра сте ја играле најдолго време?

Arhil

hello world
8 август 2007
102
1
Warcraft III TFT ..... убедливо најдобра игра :) Штом Blizzard е во прашање сигурно е добро ( Starcraft, WoW.....)

A^1^T^E^A^M

Баниран/a
18 април 2007
393
2
brmbrm.blog.com.mk
Jas najmnogu sum ja igral SWAT4 I Age of empires.Super igri!

SWAT некако глуп ми е гејм плејот :tainstven: ... играв стигнав до тоа каде што треба да деактивираш едни бомби во една зграда... тие пусти бомби насекаде ги поставувате, направи рестарт на стазата на др. место ќе ти се најде бомбата... :isplashen:

taranenik

lurker
12 јуни 2007
555
15
Tomb Rider 3 za PS2 koga izleze ja igrav aktivno dve nedeli po neznam kolku casa dnevno.POsle mu sednav na Tomb Rider 1 i 2 i gi svrtev dvete za edna nedela taka da sega koga izleguva tombot ja prevrtuvam za edno 24 casa komplet.
Na Silent Hill imam zaglaveno edno 30 casa se dodeka ne ja svrtiv.
Isto i na Resident Evil i na Obscure.

reng

lurker
13 август 2007
683
19
Ми дава темава апетит за играње, незнам која сум ја играл највеќе, не сум броел. Знам дека кога нетребало да играм тогаш ми се игра највеќе. Повеќето биле 3д иако сум играл и стратегии доста, во превод сите добри игри.

sojic

hello world
29 април 2007
435
24
Dune 2000, цело попладен, цел ноќ цел ден до вечер, значи, некаде повеќе од 24 сата му се фаќа (многу одамана пред околу 6-7 години)

DAckO^^

hello world
4 септември 2007
66
2
Јас најдолго имам играно Counter Strike (македонската верзија) околу 16-17 часа, а втора игра што сум ја играл најмногу била King of Fighters '98 со еден другар (ќе се потсети кој е кога ќе прочита) :)))
p.s имам забелешка баш кај тој другар зошто King of Fighters '98 не ја стави во најиграни игри, а "тепавме" по 12 саати секој ден т.е ноќ...
Andrijeski? поздрав... :))

Andrijeski

poweruser
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
а втора игра што сум ја играл најмногу била King of Fighters '98 со еден другар (ќе се потсети кој е кога ќе прочита) :)))
p.s имам забелешка баш кај тој другар зошто King of Fighters '98 не ја стави во најиграни игри, а "тепавме" по 12 саати секој ден т.е ноќ...
Andrijeski? поздрав... :))

:LOL: ЦЦЦцц Па ја немам играно најдолго, затоа :D Ама ја имам постирано како омилена игра, така да no worries :)

Fant0m

read-only
18 септември 2007
21
0
Најдолго играна игра за мене е неприкосновената Baldur's Gate 2 сосе експанзија. Еден ден окапав на неа од 7 сабајле до полноќ. А иначе ја играв година дена и не ми стана досадна

vladimir171

lurker
15 ноември 2007
632
455
ja si gi zaebav site ocenki u skolo za The Elder Scroll-Oblivion igrav celo leto od 9 sabajle do 3-4 sabajle i taka se dodeka ne gi minav site mozni misii so gi ima inace nenormalno dobra igra :D

MARTIN_MKD

hello world
27 ноември 2007
419
2
Ми дава темава апетит за играње, незнам која сум ја играл највеќе, не сум броел. Знам дека кога нетребало да играм тогаш ми се игра највеќе.

И јас сум истиот, и сега не треба да дремам на форумот ама то е то, добар е.

5tef

read-only
7 јануари 2008
25
0
NeverWinter Nights 9 саата
не сум улад детство да си оставам на игри =), и здравје , и памет .....
:)) :)) :))

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно