@FrukaZ
Ауу кое глувче, ми го донесоа од Англија кога излезе и бев пресреќен. Траеше добри 10 години за да на крај му откаже левиот клик. Кога излезе заедно со IntelliMouse Explorer беа хит и го посакував тоа глувче, ама го добив Optical. Пред 3-4 дена гледав на Ибеј да си порачам, ама некако скапички ми се видеа...
![]()
Непрежалена желба...
Бирово е ко од оние директорскине.... Тешко можи 100 кила .Погледнете го атачментот 37166
Повеќето на слушалки го користам , а звучниците на минимално дрндаат кога е уклучено на нив... Нема што да тресе бас тука или да има голема јачина на звук.мислам дека не е препорачливо звучник на куќиште.. заради хард дискот.. али можеби грешам, мое е да ти кажам.
Па што не кажа порано, само што го донирав во акцијава од форум. Ќе ти го поклонев.@FrukaZ
Ауу кое глувче, ми го донесоа од Англија кога излезе и бев пресреќен. Траеше добри 10 години за да на крај му откаже левиот клик. Кога излезе заедно со IntelliMouse Explorer беа хит и го посакував тоа глувче, ама го добив Optical. Пред 3-4 дена гледав на Ибеј да си порачам, ама некако скапички ми се видеа...
![]()
Непрежалена желба...
Повеќето на слушалки го користам , а звучниците на минимално дрндаат кога е уклучено на нив... Нема што да тресе бас тука или да има голема јачина на звук.
Не можеше поголем маус пад да најдеш?Погледнете го атачментот 21433
еве слика од мојот пц и бирото, но и да се пофалам со графичка и маус.![]()
@FrukaZ
![]()
Непрежалена желба...
Воланчево ново е или одамна си го купил? Барам за мене едно вакво, да не има некаде кај нас вакво ново?
Неможе да се најде ново никаде, одамна не се произведува MOMO-то. Јас на старо го купив, го начекав за добра цена во одлична состојба.Воланчево ново е или одамна си го купил? Барам за мене едно вакво, да не има некаде кај нас вакво ново?
Де бе друже до толку е меракот?