Среѓено.@JunkieMKD ова треба да оди со предупредување за графичка содржина.
Среѓено.@JunkieMKD ова треба да оди со предупредување за графичка содржина.
ама треба и во спојлер да бидеСреѓено.![]()
omg, wtf??? how???WARNING: Graphic content.
Not mine found it online.
![]()
Ја пола саат пробав да узнам и нишо неузнавomg, wtf??? how???
WARNING: Graphic content.
![]()
"My dog ate it"omg, wtf??? how???
C.L.U.S.T.E.R.F.U.C.K.Шпагети....![]()
Ова ми личи дека лепенката од хитсинкот не била извадена пред да се монтира.WARNING: Graphic content.
![]()
Не си налетал, затоа не ти е верно.Невозможно е ова, како со лопата некој да го пунел куќиштево.![]()
Мене ми се чини дека е со штрафцигер пробано да се извади или од висока температура.omg, wtf??? how???
Некој пресериозно го сфатил печењето графички, па се префрлил и на цели лаптопиЗаборавен на печка
![]()
Го искорнал процесорот сосе металниот држач, не му текнало да го извади latch-от.omg, wtf??? how???
Истово куќаре го имам дома. Моево толку прашина збира за 3 месецаПред некој ден чистев компјутер и софтверски(преинсталација на оперативен систем) плус хардверски(зошто бучеше). Пред да го преинсталирам видов дека е купен и пуштен во официјална употреба на 12ти Септември 2012 година. Од тогаш не е ни чепнат(првата атачирана слика е слика од компјутерот со пломбата од АМЦ ). Не е беше наместен на под, туку на биро маса(околу 80-90 cm од подот). Очистен е колку толку.
Повеќе слики имате подоле атачирано да не ги ставам сега сите во постот.
Кулерот на CPU-то:
Погледнете го атачментот 72839
Само пред и потоа на напојувањето:
Пред:
Погледнете го атачментот 72840
Потоа:
Погледнете го атачментот 72848
Заборавив да сликнам една за најнакрај, ама нема да замерите.
П.С. Тоа клопчињата не се волна или изолација туку чиста наталожена прашина.
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден