Среѓено.@JunkieMKD ова треба да оди со предупредување за графичка содржина.
Среѓено.@JunkieMKD ова треба да оди со предупредување за графичка содржина.
ама треба и во спојлер да бидеСреѓено.![]()
omg, wtf??? how???WARNING: Graphic content.
Not mine found it online.
![]()
Ја пола саат пробав да узнам и нишо неузнавomg, wtf??? how???
WARNING: Graphic content.
![]()
"My dog ate it"omg, wtf??? how???
C.L.U.S.T.E.R.F.U.C.K.Шпагети....![]()
Ова ми личи дека лепенката од хитсинкот не била извадена пред да се монтира.WARNING: Graphic content.
![]()
Не си налетал, затоа не ти е верно.Невозможно е ова, како со лопата некој да го пунел куќиштево.![]()
Мене ми се чини дека е со штрафцигер пробано да се извади или од висока температура.omg, wtf??? how???
Некој пресериозно го сфатил печењето графички, па се префрлил и на цели лаптопиЗаборавен на печка
![]()
Го искорнал процесорот сосе металниот држач, не му текнало да го извади latch-от.omg, wtf??? how???
Истово куќаре го имам дома. Моево толку прашина збира за 3 месецаПред некој ден чистев компјутер и софтверски(преинсталација на оперативен систем) плус хардверски(зошто бучеше). Пред да го преинсталирам видов дека е купен и пуштен во официјална употреба на 12ти Септември 2012 година. Од тогаш не е ни чепнат(првата атачирана слика е слика од компјутерот со пломбата од АМЦ ). Не е беше наместен на под, туку на биро маса(околу 80-90 cm од подот). Очистен е колку толку.
Повеќе слики имате подоле атачирано да не ги ставам сега сите во постот.
Кулерот на CPU-то:
Погледнете го атачментот 72839
Само пред и потоа на напојувањето:
Пред:
Погледнете го атачментот 72840
Потоа:
Погледнете го атачментот 72848
Заборавив да сликнам една за најнакрај, ама нема да замерите.
П.С. Тоа клопчињата не се волна или изолација туку чиста наталожена прашина.
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K10 Pro/Q6/Q6 Pro/Q14 Pro/V6, Black, PR52
970,00 ден
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден