Како мислиш зип фајл? Се симнува официјален и се инсталира преку один. Како и до сега. Е сега на xda има некоја опција преку twrp ама јас преку один средив.
Пред два дена купив нов S9plus, по моја претпоставка со софтверски проблем. Дали се работи за color banding? Проблемот присутен на слики и на 4К видеа. Ми треба ваше мислење и помош, немам поима што е, тула сум за технологија. Screenshot во прилог.Погледнете го атачментот 64363
Смени тема да видиш дали има разлика?Пред два дена купив нов S9plus, по моја претпоставка со софтверски проблем. Дали се работи за color banding? Проблемот присутен на слики и на 4К видеа. Ми треба ваше мислење и помош, немам поима што е, тула сум за технологија. Screenshot во прилог.Погледнете го атачментот 64363
Аквариус систем во Охрид или ибутик во СкопјеPreporaka za promena na Ekran+Staklo na Samsung S8+ ?

Мислам дека OnePlus 6 ке биди побрз.
Мислам дека OnePlus 6 ке биди побрз.
Sent from my ONEPLUS 5T using Tapatalk Pro
Samsung Galaxy S9+ tested: Exynos 9810 vs. Snapdragon 845Мислам дека OnePlus 6 ке биди побрз.
Sent from my ONEPLUS 5T using Tapatalk Pro
И заборави уште нешто - гратис розова линија со произволна ширина која се јавува без физички шокови (удари). Не гледам причина да се избере Edge пред не-Edge верзијата.S7 Edge е уствари најдобриот флагшип во последните неколку години, има фингерпринт скенер напред, нема ОН СКРИН копчиња за назад и за мени (не знаете колку ги мразам), има совршена камера за денски услови, но и за ноќни. Најдобар телефон за парите.
И с6 истите работи ги има(без розовите линии што ги спомна колегатаS7 Edge е уствари најдобриот флагшип во последните неколку години, има фингерпринт скенер напред, нема ОН СКРИН копчиња за назад и за мени (не знаете колку ги мразам), има совршена камера за денски услови, но и за ноќни. Најдобар телефон за парите.
s6 нема Орео.И с6 истите работи ги има(без розовите линии што ги спомна колегата) ама ти имаш с7 и затоа тој е најдобар.
Не му ни треба орео на С6, супер си работи и со нугат.s6 нема Орео.
Ако поткочува тогаш најверојатно или имаш премногу слики во галеријата или пак thumbnail cache -от на Gallery апликацијата не ти е исчистен одамна. Јас со CCleaner го чистам овој кеш еднаш месечно.мене искрено по скоро 3 години користење на с6 почна малку да поткочува, во смисла на отварање слики во галери...ништо што мал ресет неможе да среди.
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5680-10
180,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 1m Gray Secomp, 21.99.0101-200
60,00 ден