TylerMkD
poweruser
- 7 ноември 2014
- 4.814
- 10.135
Одлично се сработени и навидум за тие пари се одлична зделка. Но финтата е што тастатурата е epic-FAIL. За да уклучиш LED back-light мора да уклучиш scroll-lock, односно scroll-lock е on/off тригер за led back light. А кога ќе уклучиш scroll-lock во апликациите наместо да се шеташ од поле во поле на пример во ексел или од линија на линија во ворд/вордпад, ќе ти се мрда видниот-екран надоле-нагоре.
Со исклучен led back-llight не се гледа ама баш ништо што пишува на копчињата. Црни се со темно-сива нијанса.
Го купив јас за татко ми и го вратив по два дена, т.е. по 1 саат обид за работење. Дечките во Сити Мол ми вратија пари без приговор. Најверојатно не бев првиот кој се има „заебано“ со идиотската тастатура. Не знам само зошто не го тргнат комплетот од продажба.
Зашто воопшто би оделе на ова комбо кога имате опција за A4 Bloody тестатура + маус за истите пари?
Вчера бевме со другарче и зема, ваша грешка е што не ги тестирате на лице место...A4 се далеку поквалитетен избор и подобар на рака, овие се гледа од авион дека се фушерајски изработени.