не си се заебал, тоа е така со секој шаоми телефонГледам се заебав што во Јануари купив RN4, да почекав уште 1 месец за 5 Plus или овој RN5P али јебига, тоа е.![]()
Па има некои трикови за Редми моделите, но не знам колку функционираат.Не ли може некако да се отклучи, гледав по нет дека има некои трикови, возможно ли е функционира ли во пракса или не?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Како ќе го отклучи софтверски бенд 20, ако хардверски нема таква антена.Па има некои трикови за Редми моделите, но не знам колку функционираат.
Тешко, тоа важи за некои други пазари каде што физички има уште една антена плус, а е софтверски исклучено, како Сингапур на пример. И тоа не би го пипал искрено, можеш со брик да завршиш.Не ли може некако да се отклучи, гледав по нет дека има некои трикови, возможно ли е функционира ли во пракса или не?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
BUMP!!!Вакво ѓаолско вражуле без рут постои ли за redmi 4x да видам и јас од тој благодетот малце :Д, ако знае некој фала ондапред![]()
Што конкретно те интересира? Ова го пишувам на компјутер контролиран од 4х со тимвјуер...Дали некој до сега успеал да се поврзи со TeamViewer од ПЦ на Xiaomi 4х и да има комплетен пристап т.е да може да клика и да контролира било што на екран на телефонот, ова да биде без рутирање и слично, а исто доколку има друг начин за Remote пристап може да споделите
он бара обратноШто конкретно те интересира? Ова го пишувам на компјутер контролиран од 4х со тимвјуер...
Да де, со Quicksupport... А што сум пишал? Ахам, е је*га, во доцни саати пишано е де...он бара обратно![]()
Factory resetDeseska dobiv nov update na mi mix 2, android oreo i miui 9.5, ima nekoi promeni podobro izgleda no slika ne mozam da prakam eve na primer sakam tuka da stavam screen shot slika od update mi dava android error stoped, valjda ke se poprava greskata
Јас убаво ти одговорив што ќе ти го реши проблемот. Направи си бекап на сликите и ресет, ќе си добиеш Орео out of the box. ПоздравGledam deka i na drugi programi blokira, sega kamerata blokirase ne raboti se pojavuvav deka android sistemot stopiran e, izgleda ako ne go sredat problemot ke si imame maka
Јас убаво ти одговорив што ќе ти го реши проблемот. Направи си бекап на сликите и ресет, ќе си добиеш Орео out of the box. Поздрав
Da da fala za odgovorot, pokasno ke si napravam factory reset
Sent from my MI 4W using Tapatalk
НеПоздрав до сите!
Прашање до поискусните![]()
Моментално имам инсталирано MIUI 9.2 Global Stable 9.2.3.0, дали може да се инсталира MIUI 9 Global Developer преку апдејтер апликацијата без проблем?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
При премин од стабилен на девелопер или обратно мора чиста нова инсталација. Имаш рековери ром и можеби фастбут.Хмм, штета. Фала на брзиот одговор.
Sent from my Redmi Note 3 Kate using Tapatalk
Можиш, симни си го соодветниот девелопер глобал ром (целосен рековери зип фајл), инсталирај преку апдејтер апликацијата, ако има проблем било каков - фактори ресет или директно од рековери вајп ол дата...Хмм, штета. Фала на брзиот одговор.
И девелопер е на андроид 6Телефонот е со заклучен бутлоадер и оштетен усб порт, неможе да се конектира на п.ц. нема ни тврп само фабричкиот риковери. Сакам да прејдам на девелопер затоа што стабилниот е сеуште на андроид 6.0

Се можи од телефон, но ако уредот не е 100% во ред физички, не би играл многу, лесно можи да дојди до ситуација да ти треба пц и слични зафати. Ако не е расипано не поправај.Телефонот е со заклучен бутлоадер и оштетен усб порт, неможе да се конектира на п.ц. нема ни тврп само фабричкиот риковери. Сакам да прејдам на девелопер затоа што стабилниот е сеуште на андроид 6.0
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден