Futurelakimens
user
- 12 април 2017
- 1.918
- 1.259
Ова не ти е кластрофобично? Мене тесно ми изгледа, самиот простор, не бирото.Ова ми е моменталниот сетап, за некое време ќе има упдате со поголемо биро и подобар менаџмент на каблите.![]()
Ова не ти е кластрофобично? Мене тесно ми изгледа, самиот простор, не бирото.Ова ми е моменталниот сетап, за некое време ќе има упдате со поголемо биро и подобар менаџмент на каблите.![]()
Да тесно е, али таков ми е просторот моментално во станот каде што сум. Како што спомнав за кратко ќе има апдејт во поширок простор па сигурно ќе испратам нова слика.Ова не ти е кластрофобично? Мене тесно ми изгледа, самиот простор, не бирото.
На таа пара...Уште се нема столче ...
Ова е сефте само колку да има нешто на масата а подоцна со нов монитор и столче повеке слики ...
![]()
![]()
God damn.Уште се нема столче ...
Ова е сефте само колку да има нешто на масата а подоцна со нов монитор и столче повеке слики ...
![]()
![]()
СИННН МЕ ИСКИНА !!!!На таа пара...
Правено е тука . Од повеке различни дечки .God damn.
Од кај е бирово?
Уште не сум ја добил фактурата . Ама за тоа дека се работеше преку 2 месеци мислам дека убаво ке ме избричат ...Колку излезе крајна цена?
btw футуристичко büro![]()
Да да . Од него е идеатаПогледнете го атачментот 73591
Од MKBHD да не ја доби идејата?
BTW топ ти ја изработиле, кои и да се... Очекувам да ја пишеш цената која ќе ја платиш, баш ме интересира колку би наплатиле за ваква добра маса.
Која цена е ? ако не е тајна.Да да . Од него е идеата
Само долго време се бараа правите луге за таква раб![]()
Уште не сум ја добил фактурата . Ама за тоа дека се работеше преку 2 месеци мислам дека убаво ке ме избричат ...
Најлошо е што не реков колку ке кошта туку само дали може вакво нешто да се изведе ... А претходно прашував на многу места ми рекоа дека е неизводливо да се изведе тоа ... И од кога тие рекоа може не прашав цена само реков прави![]()
Тајна е и за него, уште не ја знае цената, пиша претходно.
Уште се нема столче ...
![]()
![]()
Уште се нема столче ...
![]()
![]()
Jesus... Крај, затварај тема
BTW гледам си одговорил за бирото, а столчето од кај го набави?
Одлично. Ако не е проблем би сакал да видам како е целата соба.
Sent from my Huawei P20 Lite using Tapatalk
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K10 Pro/Q6/Q6 Pro/Q14 Pro/V6, Black, PR52
970,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден