Futurelakimens
user
- 12 април 2017
- 1.918
- 1.259
Ова не ти е кластрофобично? Мене тесно ми изгледа, самиот простор, не бирото.Ова ми е моменталниот сетап, за некое време ќе има упдате со поголемо биро и подобар менаџмент на каблите.![]()
Ова не ти е кластрофобично? Мене тесно ми изгледа, самиот простор, не бирото.Ова ми е моменталниот сетап, за некое време ќе има упдате со поголемо биро и подобар менаџмент на каблите.![]()
Да тесно е, али таков ми е просторот моментално во станот каде што сум. Како што спомнав за кратко ќе има апдејт во поширок простор па сигурно ќе испратам нова слика.Ова не ти е кластрофобично? Мене тесно ми изгледа, самиот простор, не бирото.
На таа пара...Уште се нема столче ...
Ова е сефте само колку да има нешто на масата а подоцна со нов монитор и столче повеке слики ...
![]()
![]()
God damn.Уште се нема столче ...
Ова е сефте само колку да има нешто на масата а подоцна со нов монитор и столче повеке слики ...
![]()
![]()
СИННН МЕ ИСКИНА !!!!На таа пара...
Правено е тука . Од повеке различни дечки .God damn.
Од кај е бирово?
Уште не сум ја добил фактурата . Ама за тоа дека се работеше преку 2 месеци мислам дека убаво ке ме избричат ...Колку излезе крајна цена?
btw футуристичко büro![]()
Да да . Од него е идеатаПогледнете го атачментот 73591
Од MKBHD да не ја доби идејата?
BTW топ ти ја изработиле, кои и да се... Очекувам да ја пишеш цената која ќе ја платиш, баш ме интересира колку би наплатиле за ваква добра маса.
Која цена е ? ако не е тајна.Да да . Од него е идеата
Само долго време се бараа правите луге за таква раб![]()
Уште не сум ја добил фактурата . Ама за тоа дека се работеше преку 2 месеци мислам дека убаво ке ме избричат ...
Најлошо е што не реков колку ке кошта туку само дали може вакво нешто да се изведе ... А претходно прашував на многу места ми рекоа дека е неизводливо да се изведе тоа ... И од кога тие рекоа може не прашав цена само реков прави![]()
Тајна е и за него, уште не ја знае цената, пиша претходно.
Уште се нема столче ...
![]()
![]()
Уште се нема столче ...
![]()
![]()
Jesus... Крај, затварај тема
BTW гледам си одговорил за бирото, а столчето од кај го набави?
Одлично. Ако не е проблем би сакал да видам како е целата соба.
Sent from my Huawei P20 Lite using Tapatalk
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден