Futurelakimens
user
- 12 април 2017
- 1.918
- 1.259
Ова не ти е кластрофобично? Мене тесно ми изгледа, самиот простор, не бирото.Ова ми е моменталниот сетап, за некое време ќе има упдате со поголемо биро и подобар менаџмент на каблите.![]()
Ова не ти е кластрофобично? Мене тесно ми изгледа, самиот простор, не бирото.Ова ми е моменталниот сетап, за некое време ќе има упдате со поголемо биро и подобар менаџмент на каблите.![]()
Да тесно е, али таков ми е просторот моментално во станот каде што сум. Како што спомнав за кратко ќе има апдејт во поширок простор па сигурно ќе испратам нова слика.Ова не ти е кластрофобично? Мене тесно ми изгледа, самиот простор, не бирото.
На таа пара...Уште се нема столче ...
Ова е сефте само колку да има нешто на масата а подоцна со нов монитор и столче повеке слики ...
![]()
![]()
God damn.Уште се нема столче ...
Ова е сефте само колку да има нешто на масата а подоцна со нов монитор и столче повеке слики ...
![]()
![]()
СИННН МЕ ИСКИНА !!!!На таа пара...
Правено е тука . Од повеке различни дечки .God damn.
Од кај е бирово?
Уште не сум ја добил фактурата . Ама за тоа дека се работеше преку 2 месеци мислам дека убаво ке ме избричат ...Колку излезе крајна цена?
btw футуристичко büro![]()
Да да . Од него е идеатаПогледнете го атачментот 73591
Од MKBHD да не ја доби идејата?
BTW топ ти ја изработиле, кои и да се... Очекувам да ја пишеш цената која ќе ја платиш, баш ме интересира колку би наплатиле за ваква добра маса.
Која цена е ? ако не е тајна.Да да . Од него е идеата
Само долго време се бараа правите луге за таква раб![]()
Уште не сум ја добил фактурата . Ама за тоа дека се работеше преку 2 месеци мислам дека убаво ке ме избричат ...
Најлошо е што не реков колку ке кошта туку само дали може вакво нешто да се изведе ... А претходно прашував на многу места ми рекоа дека е неизводливо да се изведе тоа ... И од кога тие рекоа може не прашав цена само реков прави![]()
Тајна е и за него, уште не ја знае цената, пиша претходно.
Уште се нема столче ...
![]()
![]()
Уште се нема столче ...
![]()
![]()
Jesus... Крај, затварај тема
BTW гледам си одговорил за бирото, а столчето од кај го набави?
Одлично. Ако не е проблем би сакал да видам како е целата соба.
Sent from my Huawei P20 Lite using Tapatalk
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден