TylerMkD
poweruser
- 7 ноември 2014
- 4.814
- 10.135
Значи како Андроид де...Па така иди некако, или некој телефон како нокиа3310![]()
Значи како Андроид де...Па така иди некако, или некој телефон како нокиа3310![]()
не, доволно е само да пукни задното стакло или да ти се прегрее дур го користиш (секако, на 60Hz да е дисплејот), и после лесно се приклучуваат слушалкитеWhaaaaaat?!?!?!? каде беше ова досега? Фак ми, фала богу му текна на некој да сними вакво упатство. Ама дали приметивте колку го имаат поедноставено Епл ова за да му биде уствари прелесно на корисникот, ме интересира како е процедурата кај стандарден андроид некој. Сигурно треба прво фирмвер да смениш па да инсталираш 5 различни апликации, да стоиш на раце, да внимаваш да не има подземни води таму кајшто стоиш и најмалку 4-5 рестарти ќе треба да направиш.
Уствари потребно е да се чека специјална констелација на ѕвездите а кучата да не ти е во Марс. Или Влае..Сигурно треба прво фирмвер да смениш па да инсталираш 5 различни апликации, да стоиш на раце, да внимаваш да не има подземни води таму кајшто стоиш и најмалку 4-5 рестарти ќе треба да направиш.
Не ми се веруваше кога го видов, па го изгледав цело и морав да го споделамхахахах како да штекниш слушалки на телефон има туторијалшо е следно, како да го уклучиш телефонот на полнач? лелелеле покомедии од ова нема
![]()
Случајно ми излезе, ако е ова вистина тогаш ова со херците е чист маркетинг и перење на умот
А од кај знаеш дека не си потпаднал на маркетингот?Ако не си користел досега 120hz пробај па ќе се увериш дали има разлика или не. Јас не можам да поднесам телефон/монитор со 60Hz повеќе. Барем лично за мене разликата е огромна.
Пред 10 години муабетот беше дека окото не приметува повеќе од 24 фрејма во секунда, па нема поента од видеа со 60 фпс... јеа рајт.Случајно ми излезе, ако е ова вистина тогаш ова со херците е чист маркетинг и перење на умот
А од кај знаеш дека не си потпаднал на маркетингот?
24 слики во секунда беше минимумот во аналогните времиња за видеата да изгледаат мазно/флуидно. Минимумот се бараше нормално за заштеда на материјал, време итн.Случајно ми излезе, ако е ова вистина тогаш ова со херците е чист маркетинг и перење на умот
Зашо бе, па што фали и на обичнатаЗошто би земал обична 15?
Колку пари го продаваш 11 при макс?Зашо бе, па што фали и на обичнатајас сум на план за 15 обична, од причина што може е дупло поефтин од про макс серијата а не сум веќе некој фанатик за таков, видов - пробав и доста е
чисто онака да ми е понов од 11 про макс што го користам, знам дека нема да добијам нешто многу али ќе биде и полесен и малку помал
Не друже не сум размислувал за продавање, најверојатно кај брат ми ќе идеКолку пари го продаваш 11 при макс?
14 pro max 1TB 98% battery health... Што пари би одел?
![]()