FLEGMA
sensei
- 2 август 2012
- 11.593
- 19.311
Колку наплаќаш за ова?
Колку наплаќаш за ова?
Ne bi rekol. Kaj pusacite cadot e lepliv i mnogu poveke sobira prasinaХАХАХАХА дај кажи друг виц
Баш како во хорор филм ги прикажавте пушачите.
Ја пак викам дека кај непушачи е поголем процент на затнати кулери.
Овдека пушач кој порано пушеше пред компјутерот а сега не пуши (и понатаму пушам ама пошто сум коркач пушам надвор) и дефинитивно се согласувам со lynx дека електрониката се валка далеку повеќе во просторија каде што се пуши. За сидовите да не правам муабет. Седум години немам фарбано.ХАХАХАХА дај кажи друг виц
Баш како во хорор филм ги прикажавте пушачите.
Ја пак викам дека кај непушачи е поголем процент на затнати кулери.
Дали оваа моќ ја користиш за напредни цели?можам со сигурност да откријам што се случувало кај „газдата“ на компјутерот.
Ахх..Дали оваа моќ ја користиш за напредни цели?
Pred 10 godini koga rabotev IT za edna mesna industrija, ne sakate da vidite kako izgleda kompjuterot vnatre. Zamislete, svinska maS i mnogu prasina. Cesto frlav ispravni kompjuteri zosto e nevozmozno da se iscistat, poradi sto pregrevaa. Pa sum pravel underclocking i undervolting kade imalo moznosti. Toa ne se opisuva so zborovi.Moите искуства коинцидираат со тие на lynx, PC-ија од простории каде се пуши генерално имаат повеќе прљавштина внатре - споредбено со слично време нечистени куќишта од простории каде не се пуши. Споредбено и самата прљавштина има различна конзистентност и боја.
Поим за претприемачДечки, овде се дискутира за чистење на ПЦ после усерување. Размислував како да се спои корисно со практично, па се сетив на темата со прочистувачите на воздух-направи сам. Комбинација од прочистувач ставен покрај ПЦ, прочистувач на воздух како куќиште и сл. идеи, како ви фаќа око? Значи тезата е помалку прашина, поретко чистење, почист воздух, почист компјутер.
Aко веќе комбинираш, тогаш зошто не компјутер ВО пречистувачот?... Комбинација од прочистувач ставен покрај ПЦ, прочистувач на воздух како куќиште и сл. идеи, како ви фаќа око?
Аууу... @borcep оваму има дефинитивно полоши призори од се што имам лично видено (а имам подоста видено)!
Dusty Computers • r/dustypcs
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB VERBATIM Vi550 S3 49353
6.970,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5680-10
180,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден