Дo пaнтoлoните (хелaнките) мoжи еИмав Note 4, никад веќе поголем телефон од 5.5'' ми ги смкнуваше панталоните + многу смета у џеб, ако на ова се додаде дека 6p е уште поголем нема шанси, лично не ми одговара.

Just kidding
Дo пaнтoлoните (хелaнките) мoжи еИмав Note 4, никад веќе поголем телефон од 5.5'' ми ги смкнуваше панталоните + многу смета у џеб, ако на ова се додаде дека 6p е уште поголем нема шанси, лично не ми одговара.

Батеријата еднаш ја полнев ваљда вечер втор пат
Абе ми тестер да не си сите ги помина
И како после месец ипол со уредот, истата брзина/мазност/стабилност ја има од самиот старт, или има некое намалување на истите ?S7 Edge Gold od pred mesec dena. Telefonot e ekstra vo sekoj pogled, brzina, izgled -perfekcija (samo da ne se poznavaa otpecatocite od pozadi do tolku)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Да, subscriber сум кај @the_makerАбе ми тестер да не си сите ги помина
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
ubo ubo so zdravje da se koristi
Тој после 3 месеца се разработува, ко Мерцедес.. Тогаш негде се будат кинезите и почнуваат да оптимизираатДа, subscriber сум кај @the_maker
Се надевам дека го земав телефонот за сите мои потреби кои ке ми ги задоволи...
Овој е перфект до сеа...
Би требало да го терам подолг период
Yes, јас сум грешка, погрешно сум видел горе сликатаГрешка... Го земав обичнит Редми 3, не про-то
![]()
Мaшинa е г2.Сега веќе класика (со custom rom, нормално)
![]()
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден