Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Jas vo momentov koristam Nokia N91 mnogu mi se dopaga bidejki ima mnogu opcii i moznosti poradi symbian operativniot sistem sto go poseduva i se razbira super golemiot HDD od 4GB. .
Da slusneme koj model go koristite vie i zosto bas toj. .
nokia FTW se razbira. neznam zosto no sepak mislam deka nokia e bez konkurencija. koristam nokia 62 33 i ekstra sum zadovolen. predhodno imam koristeno nad 5,6 razni telefoni kako 33 10, 33 30, 52 10, 62 20, 61 00, 62 30definitivno mislam deka se naj saglam. za da sporeduvam imamo koristeno i drugi marki kako motorola, sony. alcatel, sagem, i dr ali sto se odnesuva do kvalitetot nokia e nokia
Krajot na Avgust zemav LG KG-800 ali me poglaga toa senzo tacot so e onaka naj mi se svigase na izgled oti e mal, kompakten, a za funkcii da ne praam muabet. mislam deka nema potreba oti nema nikakvi funkcii na nego, a po sledno vreme i toa tacot pocnue da me nervira, oti ne faca bas od prva sekogas. ZAKLUCOK, neka ne se laze nekoj da zeme, spored mene NOKIA I Sony Ericsson se najdobri, i na izgledi nfunkciski...
Ma Nokia 3330 zakon telefon...Raboti veke 5 godini,smeneto samo baterija i toa staena od zeleno pazarche za 350 dinara drzese dok beshe nova 8 dena...sea e okolu 4 dena.,...nevidena rabota.....telefonot e padjan nesakajki na betoni plocki,posipuvan so raznorazni tecnosti...bla bla bla...nisho ne mu e nit butur... Drugiot e 6610i ..nisho ne mu fali extra e kako i prethodniot so go opisaf...jedino bi go zemal 6230i poso ima blutut, podobra kamera i sho e za nijansa malku pomal.....u ostalom telefon e za javuvanje...ne za slikanje ako praime muabet i za toa...u princip....