Дo пaнтoлoните (хелaнките) мoжи еИмав Note 4, никад веќе поголем телефон од 5.5'' ми ги смкнуваше панталоните + многу смета у џеб, ако на ова се додаде дека 6p е уште поголем нема шанси, лично не ми одговара.

Just kidding
Дo пaнтoлoните (хелaнките) мoжи еИмав Note 4, никад веќе поголем телефон од 5.5'' ми ги смкнуваше панталоните + многу смета у џеб, ако на ова се додаде дека 6p е уште поголем нема шанси, лично не ми одговара.

Батеријата еднаш ја полнев ваљда вечер втор пат
Абе ми тестер да не си сите ги помина
И како после месец ипол со уредот, истата брзина/мазност/стабилност ја има од самиот старт, или има некое намалување на истите ?S7 Edge Gold od pred mesec dena. Telefonot e ekstra vo sekoj pogled, brzina, izgled -perfekcija (samo da ne se poznavaa otpecatocite od pozadi do tolku)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Да, subscriber сум кај @the_makerАбе ми тестер да не си сите ги помина
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
ubo ubo so zdravje da se koristi
Тој после 3 месеца се разработува, ко Мерцедес.. Тогаш негде се будат кинезите и почнуваат да оптимизираатДа, subscriber сум кај @the_maker
Се надевам дека го земав телефонот за сите мои потреби кои ке ми ги задоволи...
Овој е перфект до сеа...
Би требало да го терам подолг период
Yes, јас сум грешка, погрешно сум видел горе сликатаГрешка... Го земав обичнит Редми 3, не про-то
![]()
Мaшинa е г2.Сега веќе класика (со custom rom, нормално)
![]()
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден