BESKO
hello world
- 9 јуни 2015
- 278
- 414
не , пиши тука што ти треба па ке направиме нешто.Во ефтинија да те барам?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
не , пиши тука што ти треба па ке направиме нешто.Во ефтинија да те барам?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Компресорчето за фарбање, може поликолор со него? Која цена би било тоа на струја а која на батерија.не , пиши тука што ти треба па ке направиме нешто.
Ептен позитивно сум изненаден...Убав бенчмарк си направил.
Со литиумски батерии нема никгаш да има зима за ваквите рачни алати.
Со здравје да си ја користиш.![]()
Дечки, спомнав пред некое време дека сакам да зеам за татко ми штрафилица. Ќе се користи за домашна работа генерално, ништо повеќе.
Батериска литиумска штрафилица 12V INGCO - | bois.com.mk
Акумулаторска 16.8v Li-on штрафилица INGCO - | bois.com.mk
Акумулаторска 12v Li-on штрафилица INGCO - | bois.com.mk
Планирам утре, евентуално петок да отидам да земам.
Доколку имате друга препорака до кај 3500 денари нешто, ве молам постирајте, па да разгледам и да отидам да земам
Прилично сум задоволен со алатите на INGCO, па затоа се одлучив за нив, секако и други препораки се дозволени.
Едит: Изгледа и ова добро (иако малце над буџет):
Куфер сет батериска штрафилица 99/1 INGCO - | bois.com.mk
Гледам да е на батерија, да не е на струја, бидејќи некогаш притребува на места каде што нема струја.Супер изгледа куферот. Горе доле и поефтино доаѓа него да купуваш посебно. Само куферите од прилика таа големина се околу 1000-ка во хубо. За штрафилицата незнам, таа јас што ја земав на струја и 4мм иверица со круна направи дупка (54мм) без мака.
Ќе одам сепак со куферчето + резервна батерија. Фала ти сепак.@mihovkris ако си за батеријска Парксајд, можам jaс да ти ја дадам мојата за иста цена за која ми беше донесена од Јужна Македонија (окулу 50е, +10е бакшиш за човекот).
Од летово ми седи така непипната неотворена кутијата, одолговлекував да ја продадам за евентуално да не се предомислам, ама нема потреба повеќе. Едноставно ми врши работа жичаната штрафилица и тоа е тоа... Така да ако си заинтересиран, пиши ми ПП, деновиве секако се мислев да ја ставам во оглас. Да не ми седи џабе, нека си ја користи некој.
Јас што имам научено од темава е дека 12V ќе ти биде слаба и ако не е li-ion исто ќе го јадешЌе одам сепак со куферчето + резервна батерија. Фала ти сепак.
каде можам да купам добра,не профи штрафилицаЈас што имам научено од темава е дека 12V ќе ти биде слаба и ако не е li-ion исто ќе го јадешА пошто првично на татко ти му треба штрафилица, би размислила уште некој ден... Just saying...
Кај нас ке најдиш некое ѓубре,за електричен штрафцигер барај од Wiha само и пази на копиите...Predlozete mesto kade moze da zemam elektricen strafciger do 1000 den max,gledav na aliexpress, ali ne mi se ceka
Со здравје нека се користи.Ќе одам сепак со куферчето + резервна батерија. Фала ти сепак.
US $10.83 32% OFF|Mini Electric Screwdriver Battery Operated Cordless Screw Driver Drill Tool Set Bidirectional Switch With 11pcs or 14pcs Screws-in Electric Screwdrivers from Tools on AliExpressКај нас ке најдиш некое ѓубре,за електричен штрафцигер барај од Wiha само и пази на копиите...