Misko6000
user
- 5 април 2015
- 1.131
- 1.005
Бугарија?Понудата е за Италија, со Амазон Прајм. Стај сега за кај нас +ддв, +транспорт, +цена за амазон прајм, и ич нема да е интересна цената.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Бугарија?Понудата е за Италија, со Амазон Прајм. Стај сега за кај нас +ддв, +транспорт, +цена за амазон прајм, и ич нема да е интересна цената.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Па за да постигнат цена од 450 евра, мора некаде да се прават компромиси
Најдов Глобална верзија од Redmi Note 7.
![]()
Цената е нешто повисока од CN version.
Ако има заинтересирани - пишете, ќе средиме работа.
Оф друже си ми спасил нерви, фала ти многу. Ова со волуме- не сум го знаелОд некој апдејт на Андроид 8.х навака (мислам од минатото лето) на А1 прави фактори ресет (бришење) и при lock и при unlock на bootloader. Првото не може да се избегне (или нема потреба/не е страшно), а второто се избегнува со држење на VOL-. Мислам дека е ова.
Предупредување: ова ми е само од површно читање, можеби (и сигурно) има неточности, мене со апдејтите ми остана camera2api и немав потреба да го правам ова, го направив додека уште можеше да се направи според некое од видеата што си ги постирал.
Напомена!
Доколку производот е мобилен телефон, искрено ве замолуваме да ги користите услугите на Xiaomi за он-лајн сигурносна копија на самиот телефон, и на i.mi.com. За користење на оваа услуга, мора бесплатно да регистрирате
Mi account (сметка). Истото e брзо а може да се направи при првото стартување на телефонот. На таа страна може и официјално да поднесете барање за отклучување на самиот телефон (Unlock Bootloader). Доколку се отклучи
Bootloader-от, Хај Комуникации не гарантира за вашите податоци, а воедно и оваа гаранција престанува да важи. Софтверот/Оперативниот систем има можност за автоматска надградба, или рачна инсталација со помош на апликацијата Updater. Секогаш треба да се инсталира официјален софтвер.
Тоа беше кога беше жив @the_maker на форумиве и пред да склучи зделки со мобилните оператори.Гаранција – Mi Store
Чек малце, нели со оптклучувањето на бутлоадерот преку "легалниот" начин и флешување ЕУ не се губеше гаранција? Според ова напишаново гаранцијата не важи ако отклучиш БЛ.
Гаранција – Mi Store
Чек малце, нели со оптклучувањето на бутлоадерот преку "легалниот" начин и флешување ЕУ не се губеше гаранција? Според ова напишаново гаранцијата не важи ако отклучиш БЛ.
Праи. Ама мораш да пазиш и глобал/чајна. Ако е да речам глобал телефонот, само глобал сток го локува, и обратно.Чек малце, ја коа го отклучив мојот, коа флешнав сток ром, пак го заклучи бутлоадерот. Не праи така уште?
Првата слика се идентични, втората и третата Mi8 е подобар.GCAM треба да е нелегaлно, буквално како cheat e.
Може да очекуваме за скоро време да идат со gcam од родител 1.
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден