Поради нешто конкретно или општо мислиш? Подобра камера, брзина, екран, помалку греење? Тоа ме интересира како и квалитетот на камератаАко имаш пари, вреди с24у.
Поради нешто конкретно или општо мислиш? Подобра камера, брзина, екран, помалку греење? Тоа ме интересира како и квалитетот на камератаАко имаш пари, вреди с24у.
Поради тоа што 24>23 најверојатноПоради нешто конкретно или општо мислиш? Подобра камера, брзина, екран, помалку греење? Тоа ме интересира како и квалитетот на камерата
Ако имаш пари, вреди с24у.
Неколку страни наназад го правевме истиот муабет. С23 Ултра испадна како добар телефон. С24 Ултра има некаков проблем со дисплејот. АИ имам и на С23+ кој го користам моментално и не знам дали има некоја разлика со АИ од С24 Ултра.Едно прашање во врска со с23 ултра и с24 ултра.
По спецификации гледам дека се скоро исти освен во процесорот и едната камера. Ме интересира дали вреди разликата од околу 180 евра за с24 ултра?
Аи гледам имаат двата и по ривјуа со иста брзина работи кај двата.
И дали вреди замена за 14 про макс?
Камерата ми се чини дека е за нијанса полоша од ајфонот ама сепак би ми значело вашето мислење.
Освен за слики најчесто би се користел за секојдневни не премногу захтевни работи - маил, социјални мрежи, pubg од време на време.
Поздрав
Камерата малце потсетува на Apple iPhone 16, само што има уште една плус камера, иновација во денешно време.............![]()
Samsung Galaxy A56 arrives with new design, six years of software updates
The phone finally gets 45W fast charging. Samsung just introduced the Galaxy A56, which brings 45W wired charging support - four years after the company...www.gsmarena.com
Имаш ептен убави маски на aliexpress. Напиши kavler ili carbon во search. Од 1300 до 1600 денари се. Имаат magsafe и се многу тенки. Јас планирам да нарачамДали некој знае каде може да се нарача Kindsuit маската за С25 Ултра? Единствено место ми е амазон и е ужасно скапо
Брат ми моментално го има A52s и сака да си земе нов Самсунг. Јас бидејќи сум out of touch со телефониве, би ве замолил да ми препорачате некој до максимум 30к, но сепак таа цена е само доколку навистина би вредел во споредба со поефтин. Инаку брат ми си е најобичен корисник, нема некои посебни барања.
Го има A56 кај нас моментално или треба да го донесат?S23/A56
Има app drawer самсунг.Како може Google Play да го снемало од Samsung S24FE 5G ?
Самсунг немаат app drawer? сите апликации се на „desktop“ како apple ли?
(не е мој телефонот, изигравам support за Samsung)
Може да е disabledКако може Google Play да го снемало од Samsung S24FE 5G ?
Или да не е hidden?Како може Google Play да го снемало од Samsung S24FE 5G ?
Бета испаднала пред 4 дена, така да за некое време ваљда.кога треба да дојде One UI 7 на С23 Ултра? Некако го нема да стигне.
Беше најавен за почеток на априлкога треба да дојде One UI 7 на С23 Ултра? Некако го нема да стигне.
Според sammobile, 25ти АприлБета испаднала пред 4 дена, така да за некое време ваљда.
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден