Ron26
poweruser
- 4 мај 2019
- 2.368
- 2.790
Во смисол побрзо ја троши батеријата?
да
Во смисол побрзо ја троши батеријата?
А што според тебе од оваа генерација на телефони поспоро ја троши чисто информативно затоа што многу други работи на телефонот ми се побитни него само телефонот да држи батерија подолго време.
Не работи добро тој процесор. Прегреан е без престан, не фаќа сигнал добро.А што според тебе од оваа генерација на телефони поспоро ја троши чисто информативно затоа што многу други работи на телефонот ми се побитни него само телефонот да држи батерија подолго време.
А што според тебе од оваа генерација на телефони поспоро ја троши чисто информативно затоа што многу други работи на телефонот ми се побитни него само телефонот да држи батерија подолго време.
Кој процесор според тебе е добар и кои телефони го користат?Не работи добро тој процесор. Прегреан е без престан, не фаќа сигнал добро.
Не ме интересира дали е најнов или не туку квалитетот на аудио излезот,односно вградениот DAC,дали и а стерео звучници,дали има вграден ФМ приемник и камерата колкав оптички зум има и сите овие работи ми се побитни отколку дали ќе фаќа мрежа или не бидејки картица од.операгор нема да ставам,за разговори имам друг телефон.Ако знаеш друг телефон што ги има работиве што ги барам со подобар процесор и во ист ценовен ранг слободно предложи го.па процесорот ја троши, тоа сакаме да ти објасниме, башка телефонот е стар 4 години. Поубава опција е да купиш нешто друго поново.
Кој процесор според тебе е добар и кои телефони го користат?
Мислењето е автоматски споено:
Не ме интересира дали е најнов или не туку квалитетот на аудио излезот,односно вградениот DAC,дали и а стерео звучници,дали има вграден ФМ приемник и камерата колкав оптички зум има и сите овие работи ми се побитни отколку дали ќе фаќа мрежа или не бидејки картица од.операгор нема да ставам,за разговори имам друг телефон.Ако знаеш друг телефон што ги има работиве што ги барам со подобар процесор и во ист ценовен ранг слободно предложи го.
Во спецификацијата пишува дека има ФМ зборам за S 21 доколку користи Snapdragon а S 22 и поновите немаат,тоа што нема 3.5 мм излез не е битно затоа што слушалки би поврзал со екстерен DAC кабелче кој од другата страна има C приклучок.ако мислиш на 3.5мм излез нема, нема фм приемник исто така. Звучниците и камерата се океј.
Добро, земи си штом си намислил.Во спецификацијата пишува дека има ФМ зборам за S 21 доколку користи Snapdragon а S 22 и поновите немаат,тоа што нема 3.5 мм излез не е битно затоа што слушалки би поврзал со екстерен DAC кабелче кој од другата страна има C приклучок.
Ќе земам затоа што нема конкуренција во однос на тие карактеристики што ги барам,да имаше конкурентен модел па да се двоумев,ако ми е само за ало ало имам стара Нокиа од обичните што 5 дена држи батерија па неа ќе ја користам и нема да се замарам со често полнење.Никој од вас не ми даде одговор кој процесор е подобар од тој што е вграден на Samsung и кој телефон го користи тој подобар процесор а во исто време го критикувавте дека не го бива.Ако мене некој ме праша за некој производ дали е добар а јас му дадам за истиот негативен одговор веднаш ќе му кажам кој е подобар или што да бара наместо него но во мојов случај јас не добив одговор.Добро, земи си штом си намислил.
Барај Asus ROG 5 или 6Не ме интересира дали е најнов или не туку квалитетот на аудио излезот,односно вградениот DAC
Фала ти ќе побарам информации во кои други телефони има вградено ESS од поновата генерација.Барај Asus ROG 5 или 6
Тие имаат Sabre (ESS 9280AC Pro DAC)
Инаку за S21U да се навратам:Фала ти ќе побарам информации во кои други телефони има вградено ESS од поновата генерација.
Имаш разгледано xperia 1 серија? Едно време после ЛГ тие беа нај аудиофилски настроени.Кој процесор според тебе е добар и кои телефони го користат?
Мислењето е автоматски споено:
Не ме интересира дали е најнов или не туку квалитетот на аудио излезот,односно вградениот DAC,дали и а стерео звучници,дали има вграден ФМ приемник и камерата колкав оптички зум има и сите овие работи ми се побитни отколку дали ќе фаќа мрежа или не бидејки картица од.операгор нема да ставам,за разговори имам друг телефон.Ако знаеш друг телефон што ги има работиве што ги барам со подобар процесор и во ист ценовен ранг слободно предложи го.
Ја знам но Lenovo Vibe X3 го јаде и на 3.5мм излез и на звук и од стерео звучниците:Имаш разгледано xperia 1 серија? Едно време после ЛГ тие беа нај аудиофилски настроени.
Да прочитав за тие модели Америка и Кина дека имаат ФМ и ако не се лажам имаат ознака 998.Инаку за S21U да се навратам:
- 3.5мм џек - нема.
- ФМ Радио - нема. Имаат само USA/China моделите со снапдрагон, тие со ексинос (што ги има кај нас) немаат.
Првиот беше Голф Кец дизел а ова е Audi RS8Pozz decki zemav skoro poloven samsung s23 so garancija od telekom uste 1 god ... Top e telefonot osven sto nekogas zagreva mnogu ili mene taka mi se cini .... toa se slucuva koga imam nekoj video coll preku viber meenger ili koga igram nekoja igra......na predhodniot telefon samsung j6 nemase voopsto greenje za razlika od ovoj ....nekade procitav deka moze da pravat problem aplikaciite prefrleni od stariot telefon ... nekoj predlog sto da pravam?
Корисник сум на S23 ти гарантирам не загрева, многу колку другите телефони се зависи колку сати го користеш. Направи Factory Reset може некоја апликација да има проблем.Baterijata eden den si tera bez problem nemam primeteno deka brgu ja trosi se e ok osven sto gree pri odredeni igri i app ....Neznam mislev nekoj ako ima s23 da kaze dali e i kaj nego taka ....
Ако може некоја препорака за телефон не битно кој бред
Цена : 250-650 евра.