Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Paypal -vadam pari

goranzoran

poweruser
21 јануари 2011
3.316
2.808
скопје
Која е максималната сума за вадење кеш од крипто ?
Нема максимална сума. Но има дневен лимит.
Пиши по ПП колку би сакал да повлечеш ќе ти пишам дали за еден ден или ќе треба повеќе време.
Само да напоменам за да нема забуна зашто темата е за пејпал а прашањето за крипто.

efto

hello world
19 април 2007
332
268
@Ficiani Пиши тука каков проблем настанал, да знаат и другите што имаат намера да вадат пари преку него.

M.Pix

48 65 6c 69 6f 73 0a
27 јануари 2014
1.022
3.618
Прага
Сега за сега не, ниту е битно.
Влагаш на тема го обвинуваш ликот дека дужи пари на повеќе луѓе и не кажуваш зошто. Пак некој инсајдерски информации имаш и теории?

Ficiani

Multipotential
1 јуни 2012
515
969
Скопје
www.kordanovskifilip.com
Влагаш на тема го обвинуваш ликот дека дужи пари на повеќе луѓе и не кажуваш зошто. Пак некој инсајдерски информации имаш и теории?
Значи и ти си од тие butthurt луѓенцата кои многу ги засегнаа моите статуси на фб? (со претпоставка дека алудираш на тоа, ако не, извини).
И ти препорачувам (или ќе те замолам) ако не си засегнат од ситуацијата, да не се мешаш :/ доволно нервози мислам имаме.
Доволно е што кажав привремена превентива на сите трансакции кон неговиот пејпал. Секако ова го кажувам со одговорност.

alexmk

read-only
28 јануари 2017
45
21
Neznam sto ne ti e jasno tipov go snema i mi dolzi golema suma vekje so nedeli.

M.Pix

48 65 6c 69 6f 73 0a
27 јануари 2014
1.022
3.618
Прага
Значи и ти си од тие butthurt луѓенцата кои многу ги засегнаа моите статуси на фб? (со претпоставка дека алудираш на тоа, ако не, извини).
И ти препорачувам (или ќе те замолам) ако не си засегнат од ситуацијата, да не се мешаш :/ доволно нервози мислам имаме.
Доволно е што кажав привремена превентива на сите трансакции кон неговиот пејпал. Секако ова го кажувам со одговорност.
И, што беше ова толку тешко од старт да го пишеш? Не си на фб, на форум си споделуваш знаење и искуства. Зошто да наебат и други членови ако и ти си наебал? Скроз непотребно комплицираш, и ми праќаш пп.
Neznam sto ne ti e jasno tipov go snema i mi dolzi golema suma vekje so nedeli.
Од кај тоа дека не ми е јасно? Ако ви дужи изјаснете се на темава без праќање приватни пораки ко да е некоја тајна работава.

wolverine

user
27 јуни 2012
1.346
1.587
Голема Македонија
wolverine's setup  
Processor & Cooler
Intel i5-13600K / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard
Gigabyte Z790 GAMING X AX
Storage
1x 2TB 980 Pro | 2x 980 PRO 500GB | 1x 1TB MX500
PSU
NZXT C750
RAM
2x32GB G.Skill TridentZ 6400
Video card
ASUS 7800 XT 16G
Case
Phanteks Eclipse P600s
Mouse
Logitech G502
Keyboard
IBM Model M / F12 Kailh BOX White
Monitor
2x Dell 27" S2721DGFA 166Hz
OS
Fedora (GNOME)
Па како тоа му праќате пари на некој што не сте го ни виделе во животот и чекате да ви ги даде. Очигледно дека ве изгорел, немате никакви правни аргументи против него пошто и самите пари што ги имате пратено не се никаде пријавени ни пак е легална "услугава"

• ми се допаѓа
Реакции: Avid

Ficiani

Multipotential
1 јуни 2012
515
969
Скопје
www.kordanovskifilip.com
И, што беше ова толку тешко од старт да го пишеш? Не си на фб, на форум си споделуваш знаење и искуства. Зошто да наебат и други членови ако и ти си наебал? Скроз непотребно комплицираш, и ми праќаш пп.
Од кај тоа дека не ми е јасно? Ако ви дужи изјаснете се на темава без праќање приватни пораки ко да е некоја тајна работава.
Па брат, ете ти пратив порака за лично да те предупредам. Јас пишав одма тука штом ми падна сумљиво. Не сакав(ме) да кењаме многу пошто обично и каснеше ликот, ама кога пројде веќе сомнително време, еве сме тука. Не знам зашо одма ме нападна.
Па како тоа му праќате пари на некој што не сте го ни виделе во животот и чекате да ви ги даде. Очигледно дека ве изгорел, немате никакви правни аргументи против него пошто и самите пари што ги имате пратено не се никаде пријавени ни пак е легална "услугава"
Не е толку просто де. Првин, не знаеме дали не изгорел или заебал. Човекот изгледаше поштен, со него работев од 2016та година, немаше проблеми.
Може се десило нешто, хитно, страшно, неочекувано. Не знам, затоа само превентивно предупредување пишавме у темава. Никој не напаѓаме.

alexmk

read-only
28 јануари 2017
45
21
Sme go videle mnogu pati samo poslednive 2-3 nedeli go nema. Uste se nadevam deka ke se koregira.

ImWiked

hello world
14 ноември 2014
400
317
Сум соработувал со @goranzoran дали било за крипто дали за пејпал, секогаш све било у најдобар ред. Вероватно е нешто итно штом го нема, ќе се појави.

aleksnako

hello world
10 октомври 2012
189
106
Скопје
Pa ako veli kesh na raka za 3 dena a ne se javuva 3 nedeli so da mislam jas.
неќам вака да паничам ама... да не го уапсиеле море еј
се шалам, се надевам дека човекот ќе се појави, до сега сум имал добра соработка.

tupacan

user
10 септември 2007
1.733
2.391
2 години соработував со goranzoran и ми стигаа редовни месечни примања на неговиот пејпал. Иако некогаш знаеше да закасни доста, не ми остана дужен ни денар.

Се надевам дека сè е во ред со човекот и не се во прашање здравствени проблеми.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Mao

user
5 јуни 2007
1.341
1.094
Mao's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 9 3900X + BeQuiet Dark Rock Pro 4
Motherboard
Asus Rog Strix B450-F Gaming
Storage
Samsung Evo Plus 970 M2 nVME SSD
PSU
CM 850W M2 Silent Pro
RAM
Kingston Predator/Fury 32GB 3200Mhz
Video card
Asus Rog Strix 1070 8GB
Case
DeepCool Mattrex RGB
Mouse
Logitech G502 Hero
Keyboard
Cooler Master MK750
Monitor
Alienware 25" 240hz
OS
Win 10 Pro
Ако е Горан, брат му на Зоран, ќе ги видите парите :cry::):)

AfterMaxify

hello world
18 септември 2012
208
167
Имам соработувано со goranzoran, го снемувало ден два, можеби се работи за нешто итно, приватен проблем итн... контактирајте го човекот или најдете информации.
Сум соработувал и префрлал поголеми суми, никогаш не сум имал проблеми.

Avid

senior
21 јануари 2009
6.447
11.504
Скопје
Може ја дувнал.
Ај не замарајте со тоа "може има работа може има приватно нешто може здравствени проблеми..."
Што и да е побогу, во денешно време со 200 начини на комуникација, ќе најдеш 1 минута.
Океј освен ако не глумиш интернет селебрити суперстар у гужви сум бизниси а у

O

Oliver!

Гостин
Другари, по малку сум запрепастен, намалете со вакви јавни напади...

Повеќе од 4 години го знам, воопшто не личи на него

@Ficiani ако сакаш пиши порака, баш ме интересира што се случило
Планирав утре да го барам и самиот.

artweb

user
5 март 2012
1.428
709
Скопје
artweb's setup  
Processor & Cooler
I5 6500 3,2Ghz, 6mb cache
Motherboard
HP EliteDesk 800 G2 795970-001
Storage
Patriot Blast SSD 120gb
RAM
8 DDR4 2133mhz
Video card
Intel GPU on board
Case
HP EliteDesk 800 G2 Tower case
Mouse
Gigabyte AIRE M60
Keyboard
A4Tech
Monitor
LG 24MB56HQ-B
OS
Windows 10
Сум вадел преку него и се било ОК, предходно лично не го познавав, го запознав преку форумот.
Не ми се верува дека прку ноќ му текнало да измамува луѓе.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно