А кај ќе платиш,сите мобилари исти принцип се, охи фискалнаДа али не се исплати. Ќе платам у старт некоја иљадарка повеќе и мирна глава. Нема потреба да се влечам по судови, трошење време, нервози, врски фаќање, адвокати, диво насеље сеа ќе праиме, не фала.
Jas imam kupuvano od Ledikom i sum imal problem so LG G4 (bootloop problemot) i mi go servisiraa bez nikakov problem bez nikakva fiskalna taka da pa vidi odluci si samiot.Да али не се исплати. Ќе платам у старт некоја иљадарка повеќе и мирна глава. Нема потреба да се влечам по судови, трошење време, нервози, врски фаќање, адвокати, диво насеље сеа ќе праиме, не фала.
Once you go black, you never go backOrchid Gray е порњава, ама сакав тотално црн (телефон, no homo).
Да не си ги помешал боите, обично госпожите сакаат црн.Once you go black, you never go back
Иначе за госпожата беше... За мене не постои друга боја освен црна.
Па последно што се видов у огледало, бел ќе да сумДа не си ги помешал боите, обично госпожите сакаат црн.![]()
Јас имам купено 5-6 телефони од Мобеликс и 1 од Ледиком.Дечки, би Ве замолил за малку интерес на темава.
Имено, гледам дека постојат мобилари како Мобеликс и Ледиком, кои продаваат врвни флегшипови по премногу примамлива цена, ако се земе во предвид дека и во странство цената е повисока за истите.
Е сега што е финтата, дали станува збор за користени, крпени, изложбени модели, шверцовани, крадени или сл. На нивните веб страни коишто се најбејзик направени, нема многу детали за истите, а нивната фејсбук страна ми изгледа како на битпазар да си.
Гаранцијата ми изгледа (особено ако се земат во предвид коментарите на фејсбук на Мобеликс) само колку онака ливче да му шутниш на клиентот.
Дали некој може од Вас да ми даде конкретен одговор, искуство да сподели, или да предложи други продавници или лица кои нудат флегшипови (исто и азиски како Xiaomi, Meizu, Oneplus) кои се коректни во однос на цена, гаранција, достапност.
Мислам дека некој овде имаше споменато којшто дирекнто се занимава со овој бизнис.
Ви благодарам и чкртнете ајде нешто![]()
Јас имам купено 5-6 телефони од Мобеликс и 1 од Ледиком.
Мобеликс супер искуство, Адо се вика дечкото и го препорачувам. На еден од телефоните имав оштетување кое сам го направив, и дечките ми го средија за ефтино, али почекав некој 25 дена (и меѓувреме не ми дадоа телефон на користење иако побарав).
Поскапите телефоните ги продава со странски полнач, и доаѓаат од некоја од арапските земји мислам (Самсунг С7 последно).
Поефтините, како ќе му дојдат, бидејки прифака модели купени од салони во замена за подобри телефони. Јас лично земав 2 ј3-ти Самсунг, 1 од Телеком 1 од Вип, така имаше во моментот.
Секогаш дава дополнителен попуст при плаќање.
Како недостаток ќе ставам дека нема можност за плаќање со картичка.
Гаранцијата, како што пиша ливче хартија со негов потпист
Ледиком исто немав проблеми со телефонот, но самата продавница и начинот на кој те опколуваат внатре ми е малце никаков, и одам само кога не можам да најдам во Мобеликс.
батко ја да сум , подобро да те немам за муштерија, паника дигаш за ништо.Кул е бре друже, само ми е мисла дали да одам со оваа опција од овие мобилари или со кинеските (xiaomi, meizu, oneplus) да ги увезувам. И во двата случаеви се коцкам. Сепак да дадеш 400-500 евра после тоа да се сликаш и да останиш со таквото в раце није лепо.
А кај најдовте на пазар3 веродостојни огласи за нови, неотпаковани мобилни?
П.С. некоја од овие мобилари дали исто така шитка и таблети? Како Ајпади и галакси табс???
батко ја да сум , подобро да те немам за муштерија, паника дигаш за ништо.
Што ти лежи на срце тоа земи, ја би препорачал од мобилара с8 што и е земена од оператор, 2 годони гаранција и си чист со мобиларата.
Испратено од SM-G935F преку IT.mk форум апликација
Кај знае операторот што е правено со телефонот, 570евра .Кои цени ги даваат во мобилари како мобеликс и ледиком за мобилки од оператор??? Во тој случај кој е задолжен за надоместување на правото на гаранција?
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден