Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Mi - паметни телефони (Xiaomi) генерална дискусија

SiPy`

poweruser
23 јуни 2015
3.115
5.321
@Pane24 Лапај Mi A1 :) Ќе бидеш презадоволен. За парите е одличен и мислам дека не ти треба нешто повеќе. Основни потреби задоволува и камерата е одлична преку ден, навечер е просек.

2 години гаранција, 4/64 со 625 СД за 10к е предобро и греота е да се пропушти.

Pane24

GpuHardware
31 октомври 2012
6.492
7.769
Скопје
www.facebook.com
@Pane24 Лапај Mi A1 :) Ќе бидеш презадоволен. За парите е одличен и мислам дека не ти треба нешто повеќе. Основни потреби задоволува и камерата е одлична преку ден, навечер е просек.

2 години гаранција, 4/64 со 625 СД за 10к е предобро и греота е да се пропушти.
Ок се одлучив за зимање . Ке го земам утре . Фала ти . Фала и на останатите што ме упатија. Инаку моментално користам Lenovo Vibe K5 .

bajramo

hello world
25 јуни 2008
491
292
Јас го земав за татко ми,телефонот е сосема пристоен незам што си користел претходно но мислам дека дури и позитивно ќе се изненадиш.Ако не те бендисува можеш да го продадеш за 12.000/13.000

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Пошто имаш Редми 4 про, ај кажи ми дали вреди да се менува Редми 4 за А1? Дали има огромна разлика во брзина? Знам дека е сток, знам за Орео, знам камера. Брзина ме интересира. Јас си викам да си земам Ноте 5 про.

kristijan_m75

lurker
22 март 2016
772
573
Пошто имаш Редми 4 про, ај кажи ми дали вреди да се менува Редми 4 за А1? Дали има огромна разлика во брзина? Знам дека е сток, знам за Орео, знам камера. Брзина ме интересира. Јас си викам да си земам Ноте 5 про.

Искрено незнам за брзина пошто го немам телефонот кај мене,многу малку го имам чепкано.Би требал да е побрз од нашиве али ја би одел на редми ноте 5(прв телефон на Ми кој подржава требл),за мене лично ќе чекам до крај на година(тогаш ми истекува магентата).Или редми ноте 5 или А2(се надевам мејкер ќе договори до тогаш дил со Телеком ако не од кај него ќе лапаме нешто).Се навикнав на Ми и ситниците што ги има...

Emil Nikolovski

read-only
28 април 2016
32
7
Скопје - Кисела вода
Еден од првите смарт телефоми што ги имав беше Xiaomi Redmi буквално првиот модел, бев презадоволен од тој телефон и од тогаш се надевав дека Xiaomi ќе успеат да станат популарни еден ден и стварно мерак ми е што успеаа. Јас сакам да си земам Ноте 5 но незнам дали да го чекам Ноте 5 про ако доаѓа кај нас, ако не да си земам Ноте 5.

Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација

the_maker

poweruser
14 август 2014
3.869
6.037
UNIVERSE
www.miui.mk
Еден од првите смарт телефоми што ги имав беше Xiaomi Redmi буквално првиот модел, бев презадоволен од тој телефон и од тогаш се надевав дека Xiaomi ќе успеат да станат популарни еден ден и стварно мерак ми е што успеаа. Јас сакам да си земам Ноте 5 но незнам дали да го чекам Ноте 5 про ако доаѓа кај нас, ако не да си земам Ноте 5.

Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
За ЕУ моделот е истиот со кинескиот, нема Про ознака, само Redmi Note 5 ќе се вика.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Tunas

read-only
29 септември 2014
46
42
Ќе бидам краток:
Купив Redmi 5 Plus, дали има начин бутлодерот да се отклучи без да чекам милениуми?
EDIT: Купен е од Хај, заборавив да напоменам.

mnikolce

lurker
27 октомври 2016
805
622
Ќе бидам краток:
Купив Redmi 5 Plus, дали има начин бутлодерот да се отклучи без да чекам милениуми?
EDIT: Купен е од Хај, заборавив да напоменам.
Кога аплицира? Мене ми стигнувало одобрување за само 30 минути, а некогаш сум чекал по 2-3 дена.

Tunas

read-only
29 септември 2014
46
42
Кога аплицира? Мене ми стигнувало одобрување за само 30 минути, а некогаш сум чекал по 2-3 дена.
Одобрија за 15 минути, ама трц, уште 15 дена мора да чекаш после одобрување за вистина да го отклучиш.

3 ноември 2012
868
1.896
Area 51
Трајче Дрварчето's setup  
Processor & Cooler
Intel 8088, 4.77MHz
Storage
dual 160KB 5.25-inch disk drives and 10 MB HDD
RAM
16K on-board RAM
Video card