Нема потреба да чекаш од некој импресии, ако имаш време, врати се страници наназад или пиши у срч-боксот го утепаа од фалење...Ке почекам да каже некој импресии.
Нема потреба да чекаш од некој импресии, ако имаш време, врати се страници наназад или пиши у срч-боксот го утепаа од фалење...Ке почекам да каже некој импресии.
Ок се одлучив за зимање . Ке го земам утре . Фала ти . Фала и на останатите што ме упатија. Инаку моментално користам Lenovo Vibe K5 .@Pane24 Лапај Mi A1Ќе бидеш презадоволен. За парите е одличен и мислам дека не ти треба нешто повеќе. Основни потреби задоволува и камерата е одлична преку ден, навечер е просек.
2 години гаранција, 4/64 со 625 СД за 10к е предобро и греота е да се пропушти.
Пошто имаш Редми 4 про, ај кажи ми дали вреди да се менува Редми 4 за А1? Дали има огромна разлика во брзина? Знам дека е сток, знам за Орео, знам камера. Брзина ме интересира. Јас си викам да си земам Ноте 5 про.Јас го земав за татко ми,телефонот е сосема пристоен незам што си користел претходно но мислам дека дури и позитивно ќе се изненадиш.Ако не те бендисува можеш да го продадеш за 12.000/13.000
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Искрено незнам за брзина пошто го немам телефонот кај мене,многу малку го имам чепкано.Би требал да е побрз од нашиве али ја би одел на редми ноте 5(прв телефон на Ми кој подржава требл),за мене лично ќе чекам до крај на година(тогаш ми истекува магентата).Или редми ноте 5 или А2(се надевам мејкер ќе договори до тогаш дил со Телеком ако не од кај него ќе лапаме нешто).Се навикнав на Ми и ситниците што ги има...Пошто имаш Редми 4 про, ај кажи ми дали вреди да се менува Редми 4 за А1? Дали има огромна разлика во брзина? Знам дека е сток, знам за Орео, знам камера. Брзина ме интересира. Јас си викам да си земам Ноте 5 про.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Во текот на април се очекува.@the_maker Кога би го имал кај нас ноте 5ката ?
Тоа за сега само Индија
За ЕУ моделот е истиот со кинескиот, нема Про ознака, само Redmi Note 5 ќе се вика.Еден од првите смарт телефоми што ги имав беше Xiaomi Redmi буквално првиот модел, бев презадоволен од тој телефон и од тогаш се надевав дека Xiaomi ќе успеат да станат популарни еден ден и стварно мерак ми е што успеаа. Јас сакам да си земам Ноте 5 но незнам дали да го чекам Ноте 5 про ако доаѓа кај нас, ако не да си земам Ноте 5.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Овој го чекаме
со 6 гиги... Тој е да.
Со 6 гиги незнам дали ќе се носи, влага во друга класа веќе, скап е, и само по некое парче ќе се бара.Овој го чекамесо 6 гиги...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Резервирај еден за менеСо 6 гиги незнам дали ќе се носи, влага во друга класа веќе, скап е, и само по некое парче ќе се бара.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

мислам дека ќе ги има во тек на Април
Кога аплицира? Мене ми стигнувало одобрување за само 30 минути, а некогаш сум чекал по 2-3 дена.Ќе бидам краток:
Купив Redmi 5 Plus, дали има начин бутлодерот да се отклучи без да чекам милениуми?
EDIT: Купен е од Хај, заборавив да напоменам.
Одобрија за 15 минути, ама трц, уште 15 дена мора да чекаш после одобрување за вистина да го отклучиш.Кога аплицира? Мене ми стигнувало одобрување за само 30 минути, а некогаш сум чекал по 2-3 дена.
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m Secomp, 11.99.5541-10
150,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 15m Gray Secomp, 21.99.0115-25
395,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден