Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Мало универзално далечинско за ТВ

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Да не знае некој какво даљинско одговара, и каде можи да се најди, за махтв. Почнаа дел од дугмињата да не работат, а не можи да се отвори и исчисти пошто внатре е лиено и не би си играл дури не најдам замена.

Иди кај нив, мислам на Т.

kirev

senior
31 мај 2010
9.138
7.819
Да не знае некој какво даљинско одговара, и каде можи да се најди, за махтв. Почнаа дел од дугмињата да не работат, а не можи да се отвори и исчисти пошто внатре е лиено и не би си играл дури не најдам замена.
Во телеком. И онака е нивно, така? И колку што памтам Peel Remote за андроид го наоѓаше како IPTV T-Home или така нешто

stefano

hello world
8 декември 2016
180
260
Во телеком. И онака е нивно, така? И колку што памтам Peel Remote за андроид го наоѓаше како IPTV T-Home или така нешто
Тоа е главниот проблем, нема во телеком да се купи резервно шо е моронски од нивна страна да немаат резервни делови од уредите кои ги нудат.
Уредот е всушност на татко ми па затоа барам нешто локално, инаку го најдов на нет по марка и модел па ваљда ќе му порачвам од таму.

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.814
10.135
@skullmonkey - "Сакам универзално, без оние бројки и додатоци“ :D
yBJ9glS.jpg

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Пробуваш преку с8 со адхел 2 ?

Ова нема ок копче. За КОДИ е е мрак, нон сенс, невозможно :) Го решив со она од ЛГ, поголемото што е од постарите модели. Топ е и има се што треба.

Noumenon

hello world
14 ноември 2009
220
164
Ре-активирам стара темата, ама дали некој скоро има видено вакво или слично мини-далечинско кај нас да се продава? Ми вршеше работа дури работеше, но толку му беше векот. Не ми се чека од Али...

20220615_123128.jpg

Последна промена:

krema

OG
24 јуни 2009
15.766
15.850
youtu.be
@Noumenon
Пробај во зелено пазарче, има лик со тезга што продава исклучиво далечински за све и свашта.

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно